Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №402 від 26.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Фестиваль

Студенти Рівного долали проблеми держави

Студенти Рівного долали проблеми держави

Можливість пожити за своїми студентськими правилами і створити власну, студентську владу, та й просто сповна насолодитись шаленим і нестримним життям “спудеїв”, допоможе черговий мультифестиваль “Студентська республіка - 2009”, який пройшов під відкритим небом у парку Палацу дітей та молоді. Цей фестиваль вже давно встиг завоювати прихильність молоді Рівного.

Вже четвертий рік поспіль організатором фестивалю у нашій області виступає Рівненська міська молодіжна громадська організація “Батьківщина молода” за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому. Голова оргкомітету Ольга ЧУЧКЕВИЧ говорить, що “Студентська Республіка” являє собою феєричний мультифестиваль, у межах якого проходять багаточисленні ігри, концерти, конкурси, шоу - все, щоб не тільки весело, а й з користю провести найкращі часи своєї юності.

Основна родзинка молодіжного фесту полягає в тому, що на ньому оголошуються вибори, формуються “політичні партії”, проводиться повноцінна виборча кампанія з її основною кульмінацією - голосуванням. На регіональному рівні результатом гри є вибори Студентського мера. Цьогоріч ним стала студентка МЕГУ Анастасія СИНЯКОВА. З чим її і привітав присутній на заході голова громадської організації “Батьківщина молода”, народний депутат України від БЮТ Євген СУСЛОВ.

Нинішній секрет “Студреспубліки” полягає у завданні, яке встановлювали перед учасниками гри. Перед ними постало питання про вихід з фінансової та політичної кризи. Молоді люди вчилися долати державні проблеми, будучи звичайними громадянами. І, на думку організаторів, молоді вдалося знайти вихід зі скрутної ситуації.

26.06.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.06.2009p. 
На головну сторінку