Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №404 від 09.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція

Подаруй академії автобус

Подаруй академії автобус

Цікаву акцію придумали студенти Національного університету “Острозька академія”. З нагоди 15-ї річниці від Дня відродження вузу вони вирішили зробити подарунок своїй Альма-матер - на зібрані студентами кошти купити суперсучасний автобус.

За словами ректора Острозької академії Ігоря ПАСІЧНИКА (на фото), такий автобус в університеті - просто необхідність, адже студенти та викладачі постійно їздять за кордон у рамках обмінних навчальних програм, на міжнародні наукові конференції та семінари, зокрема, у Польщу, Чехію, Німеччину, Францію, Італію тощо. “Автобуси, які є в розпорядженні академії, придатні лише для поїздок Україною. А для подорожей за кордон вони не відповідають технічним вимогам. Тому ідею нашого студентства ми підтримали і сподіваємося, що її вдасться втілити в реальність. Частину коштів надамо ми, частину - студенти”, - розповідає Ігор Пасічник.

Автобус коштує два з половиною мільйони гривень. Сума чимала, однак він матиме два поверхи та міститиме в собі кухню й біотуалет, і буде дуже зручним для подорожей на великі відстані.

Такий крок, на думку Ігоря Демидовича, ще раз доводить те, що студенти надзвичайно люблять свій університет і намагаються віддячити йому за надані можливості здобути якісну європейську освіту.

09.07.2009Олексій КОСТЮЧЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 09.07.2009p. 
На головну сторінку