Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №406 від 23.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Офіційно

Як деякі “патріоти” кують перемогу Януковича

Віце-спікер парламенту Микола Томенко вважає, що в українців наразі є лише один вибір - між проєвропейською Тимошенко і проросійським Януковичем

Заступник голови Верховної Ради Микола ТОМЕНКО переконаний, що на майбутніх президентських виборах буде лише два реальні кандидати в президенти - Юлія Тимошенко і Віктор Янукович. Таку точку зору Томенко висловив в інтерв’ю газеті “Вечірні вісті”.

“Саме ці два політики зустрінуться в другому турі виборів, оскільки вони сьогодні далеко попереду всіх інших кандидатів за рівнем підтримки виборців”, - стверджує віце-спікер парламенту.

Томенко також зазначає, що людям доведеться обирати між проєвропейським політиком Тимошенко і проросійським Януковичем. На його думку, решта кандидатів буде або допомагати їм під час виборів, або заважати. Наприклад, Петро Симоненко, Інна Богословська і Сергій Тігіпко так чи інакше відбиратимуть голоси в лідера Партії регіонів, - пояснює Томенко.

А от кандидати в президенти з табору патріотичних, проєвропейських сил, які останнім часом критикують лише одну Тимошенко і не згадують про кандидатів із протилежною ідеологією, не розуміють, що тим самим наближають перемогу Віктора Януковича, - дорікнув їм Томенко.

“За такої ситуації вони виглядають не просто як технічні претенденти, а як довірені особи лідера Партії регіонів”, - зауважив віце-спікер Верховної Ради.

23.07.2009Інформогляд



Рівне-Ракурс №10 від 23.07.2009p. 
На головну сторінку