Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №407 від 30.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Випадок

П’ять годин під землею

П’ять годин під землею

О дев’ятій вечора за номером “101” зателефонував стривожений охоронець ВАТ “Рівнегаз”. Чоловік повідомив, що під час обходу території підприємства почув жіночий крик про допомогу. Коли підійшов ближче, то побачив літню жінку, яка, зігнувшись від болю, сиділа на дні чотирьохметрового каналізаційного колодязя.

- 69-річна бабуся скаржилася на біль у грудні й клітці та ребрах, - розповідає інспектор Центру пропаганди ГУ МНС в Рівненській області Дмитро МЕЛЬНИК. - До неї спустився молодший сержант служби цивільного захисту Олександр Трофимюк. Рятувальник ретельно оглянув потерпілу та заспокоїв, обережно обв’язав її рятувальною мотузкою й одягнув на голову пожежний шолом. Далі, крок за кроком, бійці МНС піднімали стареньку на поверхню. Знизу її підтримував Олександр, а зверху кілька рятувальників обережно підтягували мотузку. За лічені хвилини бабуся була на поверхні, а ще за мить врятовану оглядали працівники швидкої медичної допомоги.

Після цього жінка розповіла, що звати її Марія і живе вона неподалік злощасного каналізаційного люку. Жінка йшла на свою присадибну ділянку, аж раптом в одну мить опинилася у суцільній темряві. Лише через якийсь час зрозуміла, що не помітила каналізаційного люка, провалилася в нього та провела там майже п’ять годин.

Наразі бабуся перебуває на лікуванні в травматологічному відділенні обласної лікарні.

30.07.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2009p. 
На головну сторінку