Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №223 від 19.01.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Свято

«Золотий апельсин» для переможців

Традиційне тринадцяте свято відбулося в п'ятницю 13-го

Якщо хтось із працівників та вихованців рівненського Палацу дітей та молоді і вірить у забобони, то тільки в хороші. Бо хіба може статися щось погане, коли в дружному колі збирається велика родина? Так, саме родина, адже «Золотий апельсин» - це родинне свято, і відбувається воно щороку саме на старий Новий рік, в час багатої вечері.

Але свято має не лише розважальний характер. Створене воно для того, аби відзначити найкращих вихованців та педагогів за минулий рік. І хоча кожен із них робить чимало для розвитку культури та духовного збагачення Рівненщини, існують особистості, які вирізняються з-поміж інших. Відзнака, якою нагороджують найвидатніших педагогів, що зробили вагомий внесок у розвиток нашого суспільства, однойменна із самим заходом, а от відзнака, яку вручають діткам, має назву «Золоте гроно». З одного боку, це символізує зростання та дозрівання талантів, а з іншого - їх творче різнобіччя.

Підготовці «Золотого апельсина-2005» передувала святкова метушня та оцінювання роботи кожного з вихователів ПДМу. Саме ж нагородження чимось нагадувало всесвітньовідому премію «Оскар». Спочатку оголошувалися номінанти, а потім ведучий діставав з конверта папірець, на якому і було вказане ім'я переможця.

Першими нагороджували юних талантів премією «Золоте гроно». Серед її володарів Наталія Рожицька, Катерина Невірковець, Ірина Матюшок, Юлія Бондючна, яка отримала гранд облдержадміністрації та випустила збірку поезії «Не ходіть по муках» та чимало інших учнів Палацу.

Серед викладачів нагороди «Педагог року» отримали найвидатніші представники гуманітарної освіти. У номінації «Надійність» перемогла Олена Павлюк, «Стабільність» - Оксана Василакі, «Перспектива» - Ольга Промська, «Потенціал» - Ірина Сливчук, художній керівник зразкового гурту «Веснянка».

Розважали гостей у цей святковий вечір вихованці Палацу, серед яких юні співаки та солістки, дорослий склад школи спортивного танцю «Ритм», рокабільний гурт «От-Вінта» та інша талановита молодь, на яку і покладає надії уся творча еліта нашої держави.

19.01.2006Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2006p. 
На головну сторінку