Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №407 від 30.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відкриття

Майдан Короленка не впізнають

За два роки мешканці Рівного вже, мабуть, звикли до зеленого паркану як неодмінного елементу ландшафту центральної частини міста. Проте минає його час і незабаром на радість допитливих перехожих та й усіх рівнян, поглянути на те, що ж там “начаклували”, можна буде не лише через щілину у паркані, а й у всій красі без будь-яких перешкод. Приємна подія - відкриття частини оновленого майдану Короленка - очікує Рівне вже наприкінці літа.

У зв’язку з проведенням масштабної реконструкції торгівельного центру “Будинок одягу” взяв на себе забов’язання відновити попередній вигляд майдану, в історичному його розрізі через призму сучасності, задля відродження культурної спадщини міста й збагачення відпочинку його мешканців. Наразі завершуються фасадні роботи із реконструкції торгівельного центру.

Оновлений майдан Короленка відповідатиме вимогам сучасного міста: площу викладуть високоякісною бруківкою; лавки, що будуть розміщені на майдані, стануть зручними острівцями відпочинку від гаміру та активного міського потоку; особливу увагу приділять озелененню площі - радуватимуть око вишукано оформлені клумби та благоустрій майдану. Родзинкою відкриття стане просторий оглядовий майданчик, з якого відкриватиметься чудовий краєвид на Лебедине озеро. Особливого шарму майдану Короленка надаватиме сучасна система освітлення.

30.07.2009Тетяна Дмиш



Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2009p. 
На головну сторінку