Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №407 від 30.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Офіційно

У Франції знають, чим Україна зобов’язана Тимошенко

Партія французького Президента Ніколя Саркозі обіцяє усіляко підтримувати українського Прем’єр-міністра

Партія президента Франції Ніколя Саркозі “Союз за народний рух” (СНР) привітала партію “Батьківщина” з 10-річчям.

Відповідне звернення під час урочистого святкування 10-ї річниці партії “Батьківщина” зачитав депутат Національної асамблеї Франції, президент парламентської групи Франція-Україна Тьєрі Маріані.

“Як генеральний секретар “Союзу за народний рух”, я знаю, чим Україна зобов’язана своєму Прем’єр-міністру Юлії Тимошенко. Безумовно, вона є лідером, якого ви потребуєте під час нинішньої фінансово-економічної кризи, а також перед обличчям викликів, пов’язаних із модернізацією вашої енергетичної системи”, - сказав Маріані.

Він наголосив, що “Юлія Тимошенко є тим лідером, який надає вашій партії велику перспективу, про що свідчить її постійна участь у саммітах Європейської народної партії спільно з главами інших європейських держав і урядів”.

“Союз за народний рух” та партія “Батьківщина” належать до однієї й тієї ж родини Європейської народної партії. Саме тому ми повинні співпрацювати та залишатися єдиними. “Союз за народний рух” буде завжди поруч з вами під час наступник виборів”, - сказав Тьєрі Маріані.

“Що стосується мене, то я особисто приїду підтримати Вас під час наступної виборчої кампанії”, - сказав він від імені шефа СНР Хав’єра Бертрана, звертаючись до Юлії Тимошенко.

30.07.2009Інтернетогляд



Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2009p. 
На головну сторінку