Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №411 від 26.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чоловічий вчинок

Маленький герой врятував друга

Маленький герой врятував друга

Звичайна рівненська сім’я - тато, мама та їхній дев’ятирічний син Денис - вирішила провести вихідний день на природі. Та й погода, як на замовлення, того дня була дуже гарною - теплою і сонячною. Усі разом дійшли висновку, що далеко їхати не потрібно - вийдуть за мікрорайон Північний, де починаються насадження і є чимало гарних галявин. Денис радів найбільше, бо брав на прогулянку свого друга - півторарічного песика Джоя, якого батьки подарували йому рік тому.

Хвилин за двадцять вже були на природі - тут і щебет птаства, і рій метеликів, і запашні квіти. Крокували стежиною: Дениско - попереду, потім - мама з фотоапаратом, і замикав процесію тато - з туристичним приладдям. Чудовий настрій мали всі, а що вже песик веселився - просто шаленів від волі та свіжого повітря! Аж раптом Джой стрибнув убік, і - зник. Впав у воду, яка була схована під ряскою! Першим це помітив, звісно, Денис, який ішов попереду. І дев’ятирічний хлопчина тієї ж миті, просто в одязі, кинувся за своїм чотирилапим другом, і піймав Джоя вже у воді.

Поки тато з мамою зрозуміли, що відбулося, Денис, з песиком на руках, уже ви-брався на берег! Усе це відбулося за лічені секунди. Батьки були шоковані побаченим. Перша реакція - страх за життя дитини: “А що, як водойма виявилася б надто глибокою, страшно навіть уявити!” Денис же притискав до грудей свого мокрого друга і очі його сяяли щастям.

Можливо, цей героїчний вчинок комусь видасться буденністю, однак, коли Денис отак, не задумуючись, стрибає у воду, аби врятувати звичайного цуцика, то він обов’язково виросте справжнім надійним чоловіком. А це - мрія кожного батька!

26.08.2009Наталя ПАШИНСЬКА



Рівне-Ракурс №10 від 26.08.2009p. 
На головну сторінку