Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №420 від 29.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

У Президента просять для Червонія Героя

На XI з’їзді УНП звернулася до Президента України з проханням присвоїти Василеві Червонію звання Героя України (посмертно), підтримавши таким чином Рівненську обласну організацію УНП.

Крім того, Рівненська обласна рада, ряд сільських та районних рад ще раніше звернулися до Віктора Ющенка з аналогічним клопотанням.

Пенсії отримали всі

Головне управління Пенсійного фонду України в Рівненській області завершило фінансування з виплати пенсій та грошових допомог за місяць жовтень 2009 року.

Станом на 23 жовтня пенсійні виплати профінансовано в сумі 269,1 мільйона гривень, що становить 100 відсотків місячної потреби на пенсійне забезпечення жовтня цього року. Пенсії фінансуються в повному обсязі згідно з визначеними термінами.

Постійні ярмарки вакансій

Рівненський обласний центр зайнятості для поліпшення надання послуг роботодавцям планує запровадити постійно діючий ярмарок вакансій. Передбачають, що протягом дня по годині кожне підприємство буде присутнім в секторі пошуку роботи і підбиратиме собі працівників з претендентів.

Зараз безробітних запрошують частіше, а постійно діючий ярмарок дасть можливість активніше сприяти потребам роботодавців.

У Радивилові пройшов конкурс краси

Минулих вихідних у будинку культури в Радивилові пройшов конкурс краси “Україночка Радивилівщини”. Після конкурсної програми, у якій дівчата виявили всебічну обдарованість, журі визначило переможницею конкурсу Вікторію Трохлюк, одинадцятикласницю загальноосвітнього ліцею. Минулого року вона здобула перемогу на конкурсі свого навчального закладу і отримала звання “Міс Перлина ліцею”.

Знову в роботі другий енергоблок РАЕС

Як раніше було відомо, енергоблок № 2 Рівненської АЕС був зупинений 20 жовтня, через нещільність обладнання першого контуру, який розташований в герметичній зоні енергоблоку. Та станом на 27 жовтня цей енергоблок підключили до енергосистеми після усунення несправності. Тепер у роботі два енергоблоки (№2 та №4).

Наразі радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався і перебуває у межах діючих норм.

“Підзаробили”

Безробітні впорядкували обеліски, могили, пам’ятники та інші місця поховання загиблих захисників Вітчизни у 23 населених пунктах Рівненщини. У громадських роботах брали участь 7072 особи. Організація громадських робіт дозволила окремим категоріям громадян відновити трудові навички і поліпшити свій матеріальний стан. На проведення робіт використано 6,4 тисячі гривень з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України.

29.10.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 29.10.2009p. 
На головну сторінку