Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №423 від 26.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

На трасі затримали нелегалів

На автодорозі у Радивилівському районі правоохоронці затримали групу нелегальних мігрантів - трьох громадян із Афганістану. Їх власною машиною перевозив 50-річний киянин, без постійного місця роботи.

У комі - через побиття

18 листопада в реанімаційне відділення з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, доставили 61-річного Євстафія. Як з’ясувалося пізніше, у Рівному на вулиці Київській пенсіонера побив 26-річний Юрій. Наразі стан потерпілого важкий, він перебуває у комі.

20 днів до…

Станом на 20 листопада державний технічний огляд пройшло 70,6 відсотка власників транспортних засобів Рівненської області.

Працівники Управління Державтоінспекції переконливо наполягають не зволікати з проходженням ДТО у 2009 році. До його закінчення залишається лише 20 днів. Далі наступає відповідальність.

МАН наїхав на велосипедиста

23 листопада на автодорозі “Іваничі-Горохів-Берестечко-Козин” водій автомобіля МАН наїхав на велосипедиста Віру, яка рухалася у попутному напрямку. Внаслідок ДТП велосипедистку госпіталізували до травматологічного відділення Радивилівської ЦРЛ.

На Рівненщині грабують церкви

У селі Мокре Дубенського району невідомі викрали із Святопреподобної Параскеви сербської української православної церкви Київського патріархату дві Євангелії.

Зловмисники проникли в храм, розбивши вікно будівлі, і розігнувши металеву решітку, яка стояла на вікні.

Замість школи - по квартирах

15 найменувань золотих виробів викрав із незамкненої квартири 39-річної сарненчанки Олени 14-річний Антон, учень однієї з місцевих шкіл.

Травмувалися у Буковелі

На Івано-Франківщині травмувалося шестеро рівненських будівельників. Груповий нещасний випадок стався 18 листопада у місті Буковель під час будівництва шестиярусного паркінгу. Бригада працівників ТзОВ “Укр-Захід-Енергобуд” (м.Кузнецовськ) у другу зміну бетонувала підлогу 6-го поверху. Коли роботи практично завершувалися, обвалилося перекриття. Шість працівників під час падіння отримали травми різного ступеня важкості.

“Роззула” студентку

Шахрайка “зняла порчу” з дівчини на вулиці Гагаріна у Рівному. До 20-річної Марини, студентки одного з рівненських вишів, підійшла незнайома жінка, яка під приводом “зняття порчі” привласнила її сумку. У дівчини було 250 доларів США, 100 гривень, мобільний телефон та кілька золотих і срібних прикрас.

26.11.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.11.2009p. 
На головну сторінку