Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №430 від 05.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Спорт - у маси

Відповідно до нової програми “Спортивний майданчик”, яку виконуватимуть у 2010-2014 роках, депутати обласної ради мають на меті побудувати 60 спортивних майданчиків. На це кошти виділятимуть поступово.

На Рівненщині збудують музейний комплекс

На території Національного історико-меморіального заповідника “Поле Берестецької битви” будуватимуть музейний комплекс.

Орієнтовна вартість реалізації проекту - 30 мільйонів гривень. Губернатор Рівненщини Віктор Матчук впевнений, що фінансування спорудження музею повинна забезпечувати держава.

Робота по суботах

З метою створення сприятливих умов для святкування Нового року, Різдва Христового, а також раціонального використання робочого часу голова РОДА Віктор МАТЧУК рекомендував головам райдержадміністрацій та керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації перенести робочі дні у 2010 році з: понеділка 4 січня - на суботу 30 січня; вівторка 5 січня - на суботу 13 лютого; середи 6 січня - на суботу 27 лютого; п’ятниці 8 січня - на суботу 13 березня.

Данильчук задовольнив заяву Сторожука

Починаючи з першого січня обласним водопровідним підприємством керуватиме заступник начальника Ігор Катульський. Вадим Сторожук, який упродовж останнього року очолював комунальне підприємство “Рівнеоблводоканал”, написав заяву на звільнення.

Голова обласної ради Олександр ДАНИЛЬЧУК задовольнив заяву Вадима Сторожука та призначив тимчасового виконувача обов’язків начальника РОКП ВКГ “Рівнеоблводоканал”.

Канікули продовжили

У зв’язку із перевищенням епідемічного порогу та різким збільшенням захворюваності дітей на грип та ГРВІ у Сарненському районі призупинено роботу дошкільних навчальних закладів та закладів культури міської комунальної власності до 10 січня 2010 року.

Рівненські депутати не забули про чорнобильців

Рівненська облрада просить Кабмін врегулювати питання фінансування чорнобильських програм до прийняття Держбюджету 2010 року. Видатки на оздоровлення чорнобильців, компенсація сім’ям з дітьми та видатки на безоплатне харчування дітей, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи, у попередні роки здійснювалися з Держбюджету. А при визначенні щомісячних видатків обласного бюджету на 2010 рік вони не можуть бути враховані без додаткового фінансування з держбюджету. Тобто без цих грошей фінансування чорнобильських програм може бути призупинене.

Міняють старі гроші на нові

Нацбанк розпочав вилучати з обігу банкноти номінальною вартістю 50, 100, 200 гривень, які були випущені у 1996 та 2001 роках. Такі дії передбачені постановою НБУ, яку ухвалили з метою поліпшення організації готівкового обігу. Проте хвилюватися немає чого, адже банкноти функціонуватимуть в обігу без обмеженого терміну до повного їх вилучення.

05.01.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 05.01.2010p. 
На головну сторінку