Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №445 від 22.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Толока

Рівненські “фронтовики” активно працювали лопатами та граблями

Рівненські “фронтовики” активно працювали лопатами та граблями

Ми всі є свідками санітарного стану нашого міста, який самі творимо. Околиці Рівного вже просто перетворили на смітники. Тож за найпроблемніші ділянки міста вирішив взятися “Фронт змін”. Минулого тижня активісти місцевого осередку вийшли на вулиці Рівного, аби прибрати їх до Дня довкілля.

“Протягом двох днів ми прибирали територію поблизу 27-ої школи. Зіткнулися з досить негативним явищем - знайшли багато шприців та наркоманських приладів. Це неприпустимо, адже тут ходять діти”, - розповідає голова територіальної організації Політичної Партії “Фронт Змін” Тарас МАКСИМЕНКО. Хоча на другий день прибирання пішов дощ, проте він не злякав хлопців, і вони продовжили свою роботу.

“Відповідно до загальноміського суботника, організатори заходу запросили до участі у прибиранні рідного міста всі політичні сили та громадські організації. Проте ми - єдині, хто пішов на прибирання території за власним бажанням, а не добровільно-примусово”, - говорить пан Максименко. Рівненські “фронтовики” одразу відгукнулися на запрошення. Тридцять добровольців прибрали від опалого листя та сміття та підмели пішохідні доріжки на виділеній їм ділянці. “Всього з нашої території ми вивезли п’ять машин сміття. Технікою для прибирання забезпечила на 50 відсотків влада міста, другу частину ми організували самостійно”, - кажуть активісти.

Такі занедбані території хлопці відшукали спонтанно, кажуть: “Дуже в око кидався бруд міста”. Досвідом, який перейняли у ці два дні - задоволені, кажуть, що це не востаннє вони прибирають, адже таких околиць у місті чимало. На переконання міського осередку “Фронту змін”, потрібно реально оцінити стан всього, що нас оточує, і не відвертатися від бруду, сміття й безладу, не робити вигляд, що не помічаємо його. Тільки об’єднуючись, ми зможемо зробити належні кроки і пишатися результатами своєї праці, передаючи надійний, чистий світ нашим дітям та онукам. Побудуємо Україну з новим поколінням та чистими вулицями!

22.04.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 22.04.2010p. 
На головну сторінку