Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №446 від 29.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Бувальщина

ЯКБИ МАНЕКЕН МІГ РОЗМОВЛЯТИ

Було це під час чергової літньої сесії. Дві мої одногрупниці вирішили піти на місцевий ринок. Сказано - зроблено. Наталка і Таня зустрілися у заздалегідь домовленому місці, бо проживали у різних квартирах.

Коли увійшли в русло ринку, перед ними постав широкий вибір товарів. Цікаві очі дівчат привертав до себе красивий літній жіночий одяг і сумочки, що були складені у кілька рядів. Подруги так захопилися широким вибором цих сумочок, перебираючи одну за одною, що й не звернули ніякої уваги на продавщицю. Лише тоді звернулися до власниці, коли вподобали одну з них.

- Скільки коштує? - запитують. Відповіді немає. Глянувши одна на одну, а потім на продавщицю, яка була одягнена в легку літню сукню і солом’яний бриль.

- Скільки коштує ваша сумочка? - перепитують вже голосніше дівчата, але відповіді знову не почули.

- Якась глухоніма, - шепнула Наталка на вухо Тетяні.

- І ви маєте рацію, - почувся з-за спини голос справжнього продавця. - Якби мій манекен вмів розмовляти, то вже давно сказав би вам ціну, а так - вибачайте, - засміявся чи не на весь базар вусатий продавець.

Цей кумедний випадок дівчата ще довго обговорювали на парах і поза ними. А деякі одногрупники настирливо допитувались у студенток, тим самим жартуючи: “Може, той манекен все ж таки відповів, а ви не почули?”

29.04.2010Василь ТИТЕЧКО



Рівне-Ракурс №10 від 29.04.2010p. 
На головну сторінку