Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №451 від 03.06.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Рівне виграло у БУМі

Команда “Рівне-Чарівне” отримала беззаперечну перемогу у проекті “Битва українських міст” (БУМ), що проходив на телеканалі “Інтер”. У фіналі пред-ставники рівненського складу, Оксана Федорчук, Анастасія Соколенко, Дмитро Климець, Юрій Пограничний та Роман Вірастюк, обіграли Луцьк та Вінницю.

“Веселі повзуни”

13 червня у парку ім.Т.Шевченка проводитиметься загальноміське свято День Батька. У святковій програмі передбачаються змагання “Веселі повзуни” серед наймолодших мешканців нашого міста - дітей до 1 року.

Охочим взяти участь у заході потрібно зареєструватися в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту до 7 червня за адресою: м.Рівне, вул.Соборна, 30, каб.18. Телефон для довідок: 22-21-74.

На гостини до музею

Понад 150 майстрів декоративно-прикладного мистецтва зібралися минулої неділі біля краєзнавчого музею. Там вкотре проходило традиційне фольклорно-етнографічне свято “Музейні гостини”. Цікаві експонати, картини, ліплення і багато іншого можна було не лише побачити, але й придбати на згадку. Свято проходило під колоритні співи з динаміку, посмішки відвідувачів, радісні обличчя майстрів, які вкотре побачили, що люди їх роботу цінують.

“Станьте моїми батьками”

Рівненський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить інформаційно-рекламну акцію “Станьте моїми батьками”. Таким чином планується популяризувати сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Починаючи із 2002 року, у Рівному були створені та успішно функціонують 2 дитячі будинки сімейного типу та 3 прийомні сім’ї, де виховуються 26 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. На даний час центром проводиться робота щодо створення ще однієї прийомної сім’ї.

“Лебединку” реконструюють

Незабаром одне з улюблених місць відпочинку рівнян - Лебедине озеро, змінить своє обличчя. Наразі біля декоративного каміння викопали ялівець та розрівняли під ним ґрунт. Чекає на оновлення і саме озеро, яке не лише приберуть, але й встановлять нову систему очистки.

Парад проти тютюну

У Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням рівненською вулицею від органної зали до Колони Божої матері пройшли активісти за здоровий спосіб життя. Наприкінці ходи відбувся молебень за порятунок курців.

За медаллю - до ЖЕКу

Рівненські ветерани ВВВ можуть отримати ювілейні медалі до Дня Перемоги у ЖКП за місцем реєстрації. Вручення проводиться відповідно до Указу Президента України “Питання нагородження ювілейною медаллю “65 лет Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945гг.”.

03.06.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.06.2010p. 
На головну сторінку