Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №455 від 01.07.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

В очікуванні “кардинальних” змін

В очікуванні “кардинальних” змін

Епопея щодо переїзду львівського футзального клубу “Кардинал” до Рівного продовжується.

Днями з’явилися нові обставини у цій справі - зокрема, факти підписання контрактів із деякими гравцями клубу.

Так, у інтерв’ю спеціалізованому футзальному тижневику “5х5” президент МФК “Кардинал” Володимир Валявка розповів про переїзд команди у Рівне, фінансування клубу і своє бачення формату наступного чемпіонату України.

Так, за словами пана Валявки, вже підписано довгострокові контракти із такими футболістами, як Михайло Волянюк, Володимир Данилюк, Віталій Танський, Юрій Когут, Володимир Сондак і Олександр Басіч. Усіх цих виконавців ми гарантовано побачимо у наступному сезоні.

Крім того, у складі команди залишаться і провідні виконавці МФК “Рівне” - Павло Дармовіс, Вадим Жак, Роман Волох та деякі інші.

А також задля підсилення конкурентоспроможно-с-ті майбутнього клубу наразі ведуться перемовини із вихованцями рівненського футзалу, що виступають за інші клуби.

Щодо футболістів МФК “Рівне”, які не потраплять до складу команди - вони найімовірніше продовжать свої виступи у клубі першої ліги, ковельському “Шансі-Авто”.

Відкритим залишається питання із воротарями.

За словами пана Валявки, поки-що не дав згоди на переїзд до Рівного кіпер “Кардинала” Назар Русецький. Відкритим залишається питання і щодо іншого стража воріт - Андрія Жезло. Розглядаються і кандидатури воротарів МФК “Рівне” Павла Чемериса та столичного “Метрополітена” Максима Максименка.

Поки-що невідомо хто тренуватиме футболістів. Серед кандидатів Юрій Баховський, Олександр Юзик. Імена інших претендентів на пост головного тренера не розголошуються.

Що ж до фінансування новоствореного клубу, то за словами Володимира Валявки, окрім спонсорських коштів є домовленість і з міською та обласною владою Рівного.

За прогнозами президента, фінансування клубу у порівнянні із минулим сезоном повинно збільшитися на 300-500 тисяч гривень.

З-поміж різних варіантів формату проведення чемпіонату України серед команд вищої ліги, то пан Валявка надає перевагу двоколовому турніру, адже поєдинки плей-офф - завжди величезне поле для несподіванок, коли слабша команда запросто може вибити запасного фаворита.

01.07.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 01.07.2010p. 
На головну сторінку