Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №456 від 08.07.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Небезпека

Сусід врятував життя

Сусід врятував життя

Близько першої години ночі пожежників повідомили про займання в житловому будинку села Посягва Гощанського району. За вказаною адресою негайно виїхав черговий підрозділ пожежно-рятувальної служби, однак їх допомога вже не знадобилася. Пожежу загасили підручними засобами односельці.

Як згодом вдалося з’ясувати, погорільцем був 24-річний Андрій, котрий сам проживає у будинку, не працює, частенько зловживає алкоголем і веде антисоціальний спосіб життя. З чоловіком неодноразово проводилися профілактичні бесіди, проте на жаль усі зусилля виявилися марними.

Кульмінаційною подією в житті Андрія стала ніч з п’ятого на шосте липня, коли погорілець наодинці добряче хильнув спиртного та заснув з цигаркою в руках. Від попелу, що потрапив на матрац загорілися постіль та ліжко. Не важко здогадатися чим би усе закінчилося, якби дим з оселі не помітив сусід Андрія, який негайно кинувся гасити вогонь. Чоловік швидко ліквідував займання та вивів на свіже повітря погорільця. На щастя вогонь не встиг поширитися оселею та завдати значних матеріальних збитків. Сам Андрій дивом залишився живим, не отримавши навіть опіків. Ймовірно, коли ліжко горіло, чоловік, повернувшись набік просто випав з нього.

Однак нічна пожежа таки мала неприємні наслідки для молодика. В результаті горіння, відбулося виділення чадного газу, і Андрій, надихавшись ним, отримав серйозне отруєння. Наразі він знаходиться у реанімаційному відділенні Гощанської центральної районної лікарні.

З початку року на Рівненщині виникло 558 пожеж, внаслідок яких загинуло 16 громадян, десятеро - через паління в ліжку у нетверезому стані.

08.07.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.07.2010p. 
На головну сторінку