Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Серпень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Вересень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Новини Рівне

Ракурс добрих порад


-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
¤ 

Які продукти потрібно замочувати у воді перед тим, як їх готувати

Більшість насіння, бобів і круп містять так звані «блокувальники ферментів», які захищають натуральні продукти від шкідливих комах і оберігають насіннячко від раннього пророщування. У природі так заведено, насіння, що впало на землю, має пережити зиму і вирости при приході вологи і тепла, як правило це весна. Для того щоб захистити насіннячко від ранньої появи проростка, наприклад, в плодах горіхів є фітинова кислота, яка блокує виведення паростка завчасно.

=>>>=

Які продукти потрібно замочувати у воді перед тим, як їх готувати

¤ 

На які шкідливі інгредієнти потрібно звернути увагу, купуючи корисні продукти

Молочнокислі продукти Здавалося б, що може бути шкідливого в знежиреному сирку, йогурті або кефірі. Однак, виробники таких продуктів часто додають дуже шкідливі речовини. Найпоширеніші – рослинні жири. Наявність пальмової олії здешевлює собівартість молочної продукції, а користі вже практично не несе.

=>>>=

На які шкідливі інгредієнти потрібно звернути увагу, купуючи корисні продукти

¤ 

Кілька продуктів, які краще вживати у холодному вигляді

Дієтолог Антьє Гал перерахував продукти, які слід вживати не розігріваючи.

=>>>=

Кілька продуктів, які краще вживати у холодному вигляді

¤ 

Як печерицям і гливам надати аромат і смак благородних лісових грибів

Смак грибів, які виросли в лісі, ні з чим не зрівняється, але в наявності вони є не завжди на відміну від покупних глив і печериць. Одна проблема, у штучно вирощених грибів смак абсолютно не такий. Точніше, вони практично несмачні. Але це не страшно, так як є спосіб перетворити їх в дуже смачні гриби, практично, як лісові.

=>>>=

Як печерицям і гливам надати аромат і смак благородних лісових грибів

¤ 

Після яких овочевих рослин можна садити часник восени під зиму

Використання часнику давно зарекомендувало себе в нетрадиційній медицині, щоб зміцнити імунітет і провести профілактику застуди, і в кулінарії. Його додають для надання страві вишуканих і незвичайних смакових якостей. З цих причин багато людей садить його у себе на городі. Щоб отримати хороший урожай, потрібно знати правила посадки часнику і особливості його вирощування.

=>>>=

Після яких овочевих рослин можна садити часник восени під зиму

¤ 

Кращий засіб для пишного цвітіння кімнатних рослин

Кожна рослина потребує комплексу мікроелементів для пишного цвітіння. Щоб не купувати постійно спеціальні добрива і бути впевненими в натуральності підгодівлі, пропонуємо вам простий, але дивно ефективний засіб – внесіть всього 1 ч. л. в горщик для результату.

=>>>=

Кращий засіб для пишного цвітіння кімнатних рослин

¤ 

Кілька способів збереження петунії до настання весни

Зовсім не обов’язково вирощувати петунію один рік, а з настанням весни знову починати метушню з насінням. Є не менше двох відмінних способів збереження петунії взимку за домашніх умов. Причому підійдуть вони й жителям приватних будинків, і власникам квартир.

=>>>=

Кілька способів збереження петунії до настання весни

¤ 

Які добавки найбільш небезпечні

Продукти на полицях супермаркетів без харчових добавок – велика рідкість. Чи може, хтось і досі вірить, що торт, в якому є натуральні яйця і молочні жири, зможе пролежати в магазині кілька діб?

=>>>=

¤ 

Більше ніякого заморожування!

Сушена зелень за 2 хвилини

=>>>=

¤ 

Цитрусовий порошок зі шкірок мандаринів та апельсинів

Цедра не завжди є під рукою, а бігти в магазин по лимон чи апельсин не завжди є можливість. Та й більше не треба цього робити! Тепер у вас вдома завжди буде цитрусовий порошок, який готується зі шкірок фруктів.

=>>>=

Цитрусовий порошок зі шкірок мандаринів та апельсинів

-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>

 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс