Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №481 від 30.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Звітуємося

Виконання взятих на себе зобов’язань -

першочергове завдання депутатів партії “УДАР”

На одному із пленарних засідань Рівнеради депутати схвалили кількісний та персональний склад постійних депутатських комісій. Слід зауважити, що їх формування відбувалося досить складно та супроводжувалося закулісними домовленостями.

Адже із 54 обранців, переважна більшість хотіли увійти до складу земельної та бюджетної комісій. На цьому тлі спокійними виглядали лише депутати від партії “УДАР”. Не вступаючи у дискусії та інтриги, “ударівці” відразу наголосили, що не претендують на місця у “популярних” комісіях. Про причини такої позиції розповів голова Рівненської обласної організації партії “УДАР” Віталій ЧУГУННІКОВ.

Зокрема він зауважив, що партія, йдучи у міську раду, брала на себе зобов’язання перед виборцями, і тому має їх виконати. Увійшовши до складу земельної або бюджетної комісій депутати не зможуть у повній мірі впливати на роботу цих комісій, а отже й відповідати за їхню діяльність.

- Ми чудово розуміємо, що маючи всього двох депутатів у Рівнераді, навіть якщо вони увійдуть в одну з цих двох комісій, суттєво вплинути на їхню роботу ми не зможемо. Разом із цим наша політсила має відповідати перед виборцями за ті рішення, які ми ухвалюємо. Тому ми вирішили взагалі не претендувати на участь у цих комісіях. Натомість зосередилися на тих, у яких робота напряму стосується взятих на себе зобов’язань під час виборів, - наголосив Віталій Семенович.

Разом із цим голова Рівненської обласної організації політичної партії “УДАР” Віталія Кличка зауважив, що й надалі депутати від партії “УДАР” будуть чітко дотримуватися даних виборцям обіцянок.

- Йдучи на вибори наша партія обіцяла виборцям, що не допустить підкилимних домовленостей та “деребану” в міській раді. Ми переконані, що саме така чес-на й послідовна позиція нашої партії й дозволила нам отримати 6% підтримки рівнян. Тож працюючи у міській раді, депутати, які представляють нашу партію, мають розуміти: вони потрапили туди завдяки партійному бренду і тому мають чітко дотримуватися позиції обласної політради та обіцянок даних на виборах партією. Можу запевнити, що у разі недотримання обіцянок нашими депутатами ми відкличимо їх зі складу відповідної ради. Для мене головне, щоб партія була чесною перед виборцями, - наголосив Віталій Семенович.

Тож “ударівці” ввійшли до складу комісій з питань міського господарства (Віктор Вівсянник - член комісії) та з питань транспорту і зв’язку (Святослав Євтушенко - голова комісії).

На думку депутата Рівнеради від партії “УДАР” Віктора ВІВСЯННИКА, обрана ним комісія є не менш важливою від інших і може справді допомагати рівнянам. Зокрема він зауважив, що саме ця комісія має опікуватися належною роботою житлово-комунального господарства міста, на яке, як відомо, найбільше нарікань.

30.12.2010



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2010p. 
На головну сторінку