Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №483 від 13.01.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Друга польська ліга у Рівному - 10 квітня!

Став відомим календар 2011 року в другій польській лізі. Уболівальники спід-вею зможуть побачити на власні очі “в справі” СК “Каскад” 10 квітня проти краківської “Ванди”.

Цього року у другій польській лізі візьмуть учать дев’ять команд: “Спідвей-Мішкольц” (Угорщина), польські “Ванда” (Краків), “Островія”, “Колеяж” (Навіч), “Колеяж” (Ополє), “Полонія” (Піла), КСМ “Кросно”, КМЖ “Люблін” та наш СК “Каскад”. Рівняни відкриють офіційно сезон у 2 ПЛ гонкою проти КМЖ „Люблін”, яка відбудеться 3 квітня в Польщі, а через тиждень на рівненському мототреці проти земляків відкатає краківська “Ванда”.

У протигазах проти юнаків

У приміщенні ОСДЮШОР пройшло 18-те свято баскетболу. Воно відбувалося за традиційним сценарієм: конкурси для юних баскетболістів та глядачів, матч найстарших учнів ОСДЮШОР проти дорослого складу БК-93 “Пульсар-ШВСМ” тощо.

Розпочалося все з того, що своє вміння вправлятися з баскетбольним м’ячем демонстрували наймолодші гравці 2000 р.н. та молодші. Цікавим було протистояння сімей капітана БК-93 “Пульсар-ШВСМ” В’ячеслава Ковалевського, тренера БК “Сузір’я-НУВГП-ОСДЮШОР” Валерія Жартуна, начальника відділу у справах сім’ї та молоді Михайла Волинця тощо. У підсум-ку тріумфувала родина Ковалевських у складі самого В’ячеслава, дружини та доньки. Досвідченого “пульсарівця” крім цього визнали ще й кращим баскетболістом минулого сезону.

Не обійшли увагою і вболівальників. Для них організували конкурс на кидок з середини майданчика. І завершилося все п’ятихвилинним “матчем” найстарших вихованців ОСДЮШОР проти діючого складу вищолігового “Пульсару”. Щоб врівноважити сили, “пульсарівці” вийшли в додатковій амуніції: в боксерських рукавичках, новорічних масках, а Денис Сотник навіть у протигазі. Молодь сповна використала “слабкість” старших товаришів, здобувши в підсумку перемогу.

Потрапили під “експрес”

Рівненський хокейний клуб “Фаворит” з поразки розпочав новий рік. У Львові наша команда зазнала розгрому від одного з лідерів Західноукраїнської аматорської ліги - “Експреса” - 2:9.

Цим матчем земляки завершили перше коло чемпіонату. Його рівняни завершили на п’ятій сходинці серед дев’яти колективів, маючи в доробку чотири перемоги в чотирьох матчах. Поновляться змагання хокеїстів-аматорів 15 січня. Цього дня “фаворити” прийматимуть на “власному” майданчику в Луцьку іншого лідера ліги, “Олімпію” з міста Калуш.

“Рівненсько-франківсько-львівське” дербі

У баскетбольній Суперлізі відбулося протистояння, в якому на паркет у складах обох команд вийшло відразу сім екс-гравців БК-93 “Пульсар”. “Нове” західноукраїнське дербі звело між собою івано-франківську “Говерлу” та львівську “Політехніку-Галичину”.

Перемогу в цій грі з рахунком 89:71 святкували господарі паркету, “Говерла”, де грають відомі рівненський уболівальникам Віктор Герасимчук, Олексій Полторацький, Павло Улянко, Анатолій Дубнюк та вихованець рівненського баскетболу Олександр Шостуха. Попри загальнокомандну перемогу екс-“пульсарівці” спромоглися здобути всього 16 очок на п’ятьох. Не кращі справи серед “наших” були і з львівського боку. Так, Ілля Шемосюк набрав п’ять очок, а ще один рівнянин Артем Шелуха на пункт менше. Перемога вивела “найрівненську” команду Суперліги на третє місце в турнірній таблиці.

13.01.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 13.01.2011p. 
На головну сторінку