Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №494 від 31.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Депутати працюватимуть руками

Заступник міського голови Рівного, депутат Рівнеради Олексій Хмилецький запропонував взятися за граблі і прибрати місто до Великодня. При цьому на толоку має вийти саме депутатський корпус ради, аби містяни побачили, на що кожен із обраних здатен. Ідею підтримали, хоча ще не знали, що Олек-сій Віталійович налаштований дуже серйозно і готовий назвати прізвища усіх, хто ухилиться від цієї благородної справи.

Кому крита, а кому - закрита

47 соток землі на вул.16.Липня у Рівному отримає комунальне підприємство “Галузеве”. Землю, на якій планують зробити автостоянку, дають в оренду на 25 років. А між тим на Ювілейному побудують криту автостоянку. Для цього УКБ дадуть в оренду 73 сотки землі.

“Чайка” на злеті

З 5 квітня маршрутки Костопільського напрямку відправлятимуться з нової автостанції “Чайка”. Тоді ж відбудеться її офіційне відкриття. В цілому планується, що станція покриє частину внутрішньообласних напрямків, а саме - Костопільський, Березнівський, Сарненський райони та місто Кузнецовськ.

Гуртожиток оцінили в гривню

Гуртожиток на вулиці Драгоманова,21В оцінили в 1 гривню 6 копійок і за таку ж суму провели по документах. Це виявили ревізори КРУ під час проведення планової ревізії фінансово-господарської діяльності ДП “Проектно-вишукувальний інститут “Рівнедіпроводгосп”, на балансі якого і обліковувався гуртожиток. Упродовж 16 років індексація вартості будівлі не проводилася, відтак вона була просто копійчана.

Як не аеропорт, то хоч тюльпани

Безперечно, місцеві чиновники зацікавлені, щоб іноземні капітали були спрямовані на реанімацію Рівненського аеропорту. Сьогодні таким потенційним інвестором є Королівство Нідерландів, посол якого нещодавно відвідав Рівне. Висловивши пересторогу щодо надмірної бюрократизації, Пітер Ян Волтерс тим не менше висловив зацікавленість у співпраці з нашим містом щодо реалізації різних проектів. З українського ж боку відразу виник план: а чому б у Рівному не створити спільне підприємство з вирощування тюльпанів, якими так славляться Нідерланди.

Асфальт кладуть вночі

Увечері минулого вівторка висадити пасажирів на майдані Незалежності було проблематично. Там ремонтували дорожнє полотно. Комунальні служби перепрошують рівнян за тимчасові незручності. Хоча більшу частину робіт вони виконують вночі, безпосереднє асфальтування змушені проводити вдень.

Міст на Млинівській майже зробили

На початку наступного тижня будівельники, нарешті, здадуть в експлуатацію міст на Млинівській. Наразі - кладуть асфальт. Сподіваємося, на цьому закінчаться нарікання водіїв через перевантаженість транспортних магістралей у центрі міста.

31.03.2011



Рівне-Ракурс №10 від 31.03.2011p. 
На головну сторінку