Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №494 від 31.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Будні

Час ремонтувати дороги

Час ремонтувати дороги

Закінчилася зима і час впорядковувати дороги. Для цього з 28 березня по 28 квітня проводитиметься комісійний огляд доріг і вулиць. А перевіряти є що. Адже крім 5 тисяч кілометрів доріг загального значення, через нашу область як транспортний коридор з країн Європи пролягає 606,2 км доріг державного значення.

За словами прес-служби Державтоінспекції, до складу комісій входитимуть представники служб автомобільних доріг, облавтодору, Укрзалізниці, комунальних організацій. Для участі в огляді обов’язково залучать представників ЗМІ.

Першочергово комісії мають визначити обсяги робіт для ліквідації виявлених недоліків в утриманні доріг. Планується завершити виконання робіт з ліквідації ямковості та нанесення дорожньої розмітки на автомобільних дорогах загального користування державного значення вже до 1 червня 2011 року, місцевого значення - до 15 червня.

Між тим з Рівненської облдержадміністрації повідомляють, що дороги латають вже, та ще й з випередженням графіку. Цьому сприяють погода та фінанси, тож до кінця тижня більшу частину “зимової” ямковості ліквідують. За словами заступника голови облдержадміністрації Володимира НОВАКА, служби автомобільних доріг в області мають відремонтувати більше сотні тисяч метрів квадратних дорожнього покриття. За дорученням очільника Рівненщини, вибоїни на дорогах міжнародного, національного та регіонального значення залатають до 23 квітня, а місцевого значення - до 1 червня. Нині на магістралях Рівненщини працює більше 200 одиниць техніки та понад півтисячі людей.

А вже з 4 квітня, окрім ліквідації зимової ямковості, дорожники почнуть виконувати доручення Василя Берташа за програмою “Довкілля” - прибиратимуть узбіччя, оновлюватимуть дорожні знаки, зупинки, огородження.

31.03.2011



Рівне-Ракурс №10 від 31.03.2011p. 
На головну сторінку