Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №501 від 19.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Севастополь взято!

Севастополь взято!

У першій грі за 5-6 місця у вищій футзальній лізі МФК “Кардинал-Рівне” на виїзді після результативної нічиєї в основний час (4:4), в серії післяматчевих пенальті перемогли севастопольский “ПФС”. Цими вихідними в Рівному відбудеться матч, а в разі успіху севастопольців, й два матчі серії до двох перемог однієї з команд.

“ПФС” - “Кардинал-Рівне” - 4:4 (по пенальті 4:5).

Севастополь: Кобець, Олексієнко, Шамотій, Яблонський, Линяєв, Радько, Безуглий, Кольцун, Мельник.

Рівне: Пітуля, Басіч, Паршиков, Танський, Сондак, Маринюк, Волянюк, Чеботарьов, Піддубний, Тригубець, Когут.

Голи: Шамотій (34, 34), Радько (39), Олексієнко (40) - Тригубець (10, 39), Піддубний (12), Волянюк (35).

Пенальті: 1:0 Мельник, 1:1 Паршиков, 1:1 Линявє (штанга), 1:2 Денюжкін, 2:2 Яблонський, 2:3 Сондак, 3:3 Радько, 3:4 Волянюк, 4:4 Шамотій, 4:5 Тригубець.

Ще в першому таймі завдяки двом влучним ударам Тригубця та Піддубного рівняни повели - 2:0. Утім після перерви севастопольці зрівняли рахунок: двічі протягом 34-ї хвилини голи забивав Олександр Шамотій. Підопічні Юрія Баховського відповіли своїми влучними ударами. На 35-й хвилині Михайло Волянюк вивів вперед “кардиналівців”, а за хвилину до кінця гри Сергій Тригубець, здавалося б, добив господарів остаточно. Але “ПФС” зумів створити майже неможливе: за кілька секунд після голу Тригубця господарі скорочують рахунок у матчі 3:4, а за кілька секунд до фінального свистка Олександр Олексієнко встановлює нічийний результат - 4:4. На жаль для севастопольців, в серії післяматчевих пенальті удача посміхнулася рівнянам, які таким чином із рахунком 1:0 повели в серії до двох перемог.

Тепер 21 травня на власному майданчику “кардиналівці” проведуть другу гру протистояння з “ПФС”. Якщо гостям вдасться зрівняти рахунок у серії, то вирішальна гра за 5-6 місця пройде наступного дня також у Рівному.

Сергій ТРИГУБЕЦЬ, гравець команди “Кардинал-Рівне”:

- Думаю, що матч сподобався і футболістам і, головне, уболівальникам. Багато голів, потім серія пенальті. Ми готувалися, знали, що суперник буде грати в п’ять польових гравців, але протиставили все, що було в наших силах. Вважаю, що команда правильно розвивається, якщо ми виграли на виїзді. Будемо намагатися вдома продовжити розпочате в Севастополі й в підсумку посісти п’яте місце.

Юрій БАХОВСЬКИЙ, тренер команди “Кардинал-Рівне”:

- Можу сказати, дуже своєрідна гра п’ять на чотири. Незвично, але цікаво. За рахунку 2:4 суперник зумів зрівняти рахунок, забивши останній гол за секунду до кінця матчу. Хочу похвалити футболістів Севастополя за дуже хорошу гру. Що стосується нашої команди, то ми знали тактику суперника і готувалися до неї, але іноді, ведучи в рахунку, припускалися помилок й пропускали. Це ще раз доводить, що у футболі треба грати до кінця. Нас чекає матч у Рівному. Розберемо, подивимося цю гру і намагатимемося зробити висновки.

Олег БЕЗУГЛИЙ, тренер “ПФС” (Севастополь):

“Кардинал-Рівне” - непогана команда. Перші тури вона йшла в чемпіонаті першою. Обігрували “Енергію”, “Шахтар”, “Тайм”. У цьому матчі так само показали хорошу гру. Що стосується наших футболістів - ніхто не розслаблявся. Просто в нас були проблеми зі складом. По грі, на мою думку, ми не програли. А пенальті - це футбольна лотерея, нам не пощастило.

19.05.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 19.05.2011p. 
На головну сторінку