Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №502 від 26.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ювілей

Все буде “Ладоньки”!

Все буде “Ладоньки”!

22 травня Зразкова дитяча студія “Ладоньки” відсвяткувала свій 30-річний ювілей. На свято запросили випускників та вчителів різних років студії, аби вони побачили казкову музичну феєрію, яку на сцені Міського палацу культури дарували понад сотня хлопчиків та дівчаток.

Маленькі та дорослі глядачі поринули у дивовижний казковий світ, де юні артисти ділилися своєю енергією позитиву в різноманітних танцях і піснях, і отримали від того незабутні враження. У залі на 700 відвідувачів не було жодного вільного місця, тут панувала атмосфера радості, тепла та посмішок.

Не одне покоління ведучих виховала студія. Цьогорічні маленькі ведучі Северин Лащук, Ліза Власенко та випускниця студії Наталка Курилюк запрошували глядачів поринути в казковий світ Індії, жагучу Іспанію, познайомитися із сучасними постановками українських танців, а на фінал - Бразильський карнавал з несподіваним феєрверком. Все це диво створили на сцені хореографи Вікторія Гарасим та Оксана Затурська на чолі з керівником танцювального ансамблю “Лада” Людмилою Панащук. А яке смачне морозиво наприкінці свята чекало на дітей! Таке ж солодке і корисне, як і всі дні навчання у студії.

Автор і режисер свята, керівник Зразкової дитячої студії “Ладоньки” Людмила Олександрівна Панащук, працює у студії від дня її заснування, і нещодавно святкувала свій 35-річний ювілей. Під чуйним керівництвом Людмили Олександрівни студія “Ладоньки” єдина в області має звання Зразкової.

У просторих сучасних кабінетах діти не лише навчаються малювати, співати, танцювати, читати, писати, говорити англійською, а й розкривають свої творчі здібності в танцювальному ансамблі “Лада”, у вокальному - “Веселковий дощик”, у гурті “Джентльмени з Ладоньок”. У цьому їм допомагають висококваліфіковані педагоги.

26.05.2011



Рівне-Ракурс №10 від 26.05.2011p. 
На головну сторінку