Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №504 від 09.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На дорозі

Один загинув, троє - в лікарні

Один загинув, троє - в лікарні

Розтрощені двигуни і капоти, відірвані колеса та бите скло, закривавлені подушки безпеки - таку картину побачили працівники ДАІ та МНС, котрі прибули на місце страшної аварії, яка сталася у ніч з суботи на неділю близько четвертої ранку на автодорозі “Київ-Ковель” у селі Полиці Володимирецького району.

46-річний водій автомобіля “Ауді-А6” Ігор, житель села Городище Рівненського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де в цей час рухався автомобіль “БМВ-316” під керуванням 19-річного мешканця села Більська Воля Віталія. Від сильного удару “БМВ” злетів з дороги та зупинився в кущах за добрий десяток метрів від “Ауді”.

21-річний Іван, пасажир “БМВ”, що знаходився на задньому сидінні, на жаль, загинув відразу. Водія “бехи” затиснуло корпусом автомобіля, який від удару сильно деформувався. Для того, щоб дістати чоловіка, рятувальникам довелося розрізати двері і металевий каркас авто. У потерпілого водія лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом лівого стегна. Його терміново госпіталізували у реанімаційне відділення Володимирецької центральної районної лікарні. Пацієнтом цього ж медичного закладу став і другий пасажир “БМВ”, 21-річний житель села Більська Воля Ігор, який сидів поруч з водієм.

Водія “Ауді” з закритою черепно-мозковою травмою та переломом лівого стегна доставили в травматологію Володимирецької районної лікарні.

Після потужного зіткнення обидві іномарки ремонту не підлягають. Правоохоронці на виключають того, що причиною ДТП могла стати перевтома водія “Ауді”, який, ймовірно, заснув за кермом.

09.06.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.06.2011p. 
На головну сторінку