Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №514 від 18.08.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Знімаємо вокзал

На залізничних вокзалах України, крім службових приміщень, дозволили проводити кіно- та відеозйомки публічного призначення. Проведення зйомок дозволено за умови дотримання технології роботи вокзалів: тобто, знімальний процес не повинен перешкоджати пересуванню пасажирів територією вокзалу, посадці та висадці пасажирів, а також не нести загрозу безпеці пасажирів та руху поїздів.

Робота після навчання

Рівненський обласний центр зайнятості підвищує конкурентоспроможність робочої сили шляхом професійного навчання. На Рівненщині професійну підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації за направленням центрів зайнятості упродовж січня-липня 2011 року проходили 6,3 тисяч безробітних. Навчання було організовано за 48 професіями та більш як 300 напрямами підвищення кваліфікації.

Кажуть, буде все

Святкові заходи до Дня Незалежності у краї розпочинаються вже цього тижня. В обласному державному архіві експонуватимуть документи, пов’язані із прийняттям незалежності. Тематична виставка відкриється і в Рівненському краєзнавчому музеї.

На рівненчан чекають і спортивні заходи - велопробіги, турніри з шахів, кубок із футболу серед ветеранів, натомість в Острозькому районі у селі Могиляни відбудеться мотокрос за участю команд із інших областей.

Натомість у Рівному за підтримки обласної та міської влади відбуватимуться книжкові ярмарки, автограф-сесії, мистецькі акції, конкурси, концерти, а також встановлення нових рекордів.

Майже готові

Тепловики модернізували та підготували до роботи більше 700 котелень та змінили майже 6 кілометрів теплотрас. Відтак 94 відсотки мереж, які запланували осучаснити цьогоріч, вже готові до експлуатації. На ремонт об’єктів теплопостачання витратили майже 24 мільйони гривень із 30 запланованих.

Водночас на модернізацію водопровідно-каналізаційного господарства вже витратили 6,5 мільйона гривень. За ці гроші відремонтували та змінили 23 км водопровідно-каналізаційної мережі, майже 8 км - каналізаційної, також підготовили більше двох десятків очисних споруд і 247 свердловин.

Діти отримують гроші

За словами в.о. начальника служби у справах дітей Дубенської РДА Володимира ПРОВАЛЬЧУКА, у липні 2011 року на рахунки дітей-сиріт та тих, що позбавлені батьківського піклування, надійшло 28 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у червні цього року на ім’я дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування було відкрито накопичувальні банківські рахунки. Вони щомісяця поповнюються коштами, виділеними з районного бюджету, а також спонсорськими надходженнями.

18.08.2011



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2011p. 
На головну сторінку