Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №514 від 18.08.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

На черзі – євроспаринги

На черзі – євроспаринги

Не на жарт розігрався в тренувальних матчах МФК “Кардинал-Рівне”. У рамках підготовки до сезону рівняни спочатку розібралися із срібним призером минулої першості, львівською “Енергією”, а після того не менш впевнено виграли турнір у Луцьку.

Нагадаємо, що в першому спарингу в цьому сезоні рівняни у Львові поступилися місцевій “Енергії” (3:5). Утім, через кілька днів настала черга перемагати саме “кардиналівцям”. І реванш вийшов просто феєричним. Срібний призер минулого чемпіонату був битий у власному лігві з розгромним рахунком 7:3. У першому таймі “енергетики” володіли ініціативою, регулярно створюючи небезпечні моменти. Але реалізували з них лише один. Валерій Легчанов з кутового подав на Сергія Якуніна і той вразив ворота гостей - 1:0. Однак у другому таймі малюнок гри зазнав суттєвих змін. На влучні удари наших добрих знайомих Сергія Тригубця та Якуніна, гості відповіли дублями Олега Федюка та Олександра Бондаря й голами Віталія Танського, Андрія Паршикова та свого голкіпера-бомбардира Віталія Дєнюжкіна. Цього разу Віталій відзначився із пенальті, встановивши остаточний рахунок гри.

Турнір у сусідньому обласному центрі хоча й не зібрав потужного представницького складу, але дав можливість тренеру рівнян Сергію Піддубному перевірити в ділі усіх підопічних. У першій грі “Кардинал-Рівне” зустрічався з львівським “Лембергом”, який виступає в першій лізі українського футзалу. Попри шалений супротив львів’ян земляки завдяки двом м’ячам Олександра Бондаря святкували перемогу з рахунком 2:0. Фінальна гра проти першолігового ковельського “Шанс-Авто” пройшла під диктовку “кардиналівців”. Рахунок 8:2 на користь рівнян говорить про велику перевагу земляків. А найбільше насолив ковельцям Мар’ян Маринюк, який відвантажив першоліговому колективу чотири м’ячі. Ще чотири влучних постріли записали на свій рахунок Дмитро Ситник, Віталій Танський, Михайло Волянюк та граючий наставник рівнян Сергій Піддубний.

Учора ж (в середу) МФК “Кардинал-Рівне” розпочав свої виступи на міжнародному турнірі “Кубок Львівщини”. Суперниками земляків по групі будуть грузинська “Іберія-Стар”, російський “Газпром-Югра” та польський “Рекорд”.

18.08.2011Олександр ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2011p. 
На головну сторінку