Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №532 від 23.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#З’їзд

Народна партія іде на вибори

Народна партія іде на вибори

Нещодавно відбувся всеукраїнський з’їзд Народної партії. Тож ми вирішили зустрітися з одним із його делегатів, депутатом Рівнеради та керівником Рівненської міської організації Народної партії Світланою Богатирчук-Кривко, аби дізнатися про сам з’їзд та плани партії на майбутнє.

- Хотілося б зазначити, що з’їзд був ювілейний - нашій Народній партії в грудні виповнилося п’ятнадцять років, - зазначила Світлана Кирилівна. - Погодьтесь, не кожна політична сила в Україні може похвалитися таким довголіттям. Приємним стало те, що на з’їзді було багато партійців, які є членами партії з першого дня її заснування. Ми, одна з небагатьох політичних сил у державі, яка має чітку та велику структуру первинних організацій. Лише в місті Рівне функціонують п’ятдесят два партійні осередки, які включають у себе понад тисячу членів. Все це дозволяє говорити про Народну партію, як про вагому політичну силу в Україні. Не можна сказати, що всі п’ятнадцять років нам було просто працювати. Були і важкі часи, особливо у 2006 році, коли наша партія не потрапила до парламенту, але навіть тоді партійні лави залишалися міцними.

На жаль, в нашому суспільстві ще існує поняття “очікування дива”, коли люди вірять у популістські гасла. Цим користуються певні політичні сили, які перед виборами обіцяють всім все і одразу, а потім, після перемоги, забувають про власні обіцянки, від чого життя пересічних громадян стає ще складнішим. Головним завданням Народної партії було й залишається досягнення миру, гармонії та затишку як в суспільстві, так і в оселях кожного з нас. Задля досягнення цієї мети нам неодноразово доводилося шукати компроміс між крайніми політичними силами.

Впевнена, що час безвідповідальних політиків минув! Сьогодні нам усім необхідно працювати для того, аби наше суспільство ставало заможним і соціально захищеним. З цим гаслом впевнено йдемо на парламентські вибори. Беручи до уваги той факт, що в Народній партії авторитетні та помірковані люди, впевнена, що практично в кожному мажоритарному окрузі вона матиме свого кандидата в депутати, а на перемогу будемо працювати разом, своїм згуртованим партійним активом.

23.12.2011Записав Володимир КОНЄВ



Рівне-Ракурс №10 від 23.12.2011p. 
На головну сторінку