Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №538 від 03.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Голос країни

Тетяна Ширко пройшла сліпе прослуховування

Тетяна Ширко пройшла сліпе прослуховування

Почесна громадянка Костополя Тетяна Ширко потрапила до столичного проекту “Голос країни” у свій День народження. Юній співачці виповнилося 19 років. До неї повернулися крісла відразу трьох суддів: Олега Скрипки, Валерії та Олександра Пономарьова. Лише Діана Арбеніна дослуховувала пісню Уітні Х’юстен сидячи спиною до виконавиці.

Довго обирати поміж метрів естради Тетяна не стала і обрала своїм тренером Валерію, до якої кілька хвилин до цього потрапив її коханий Іван Березовський.

“Я брала участь вже в багатьох конкурсах, але навіть “Нова хвиля” пройшла для мене менш хвилююче, - зізналася співачка. - Це так страшно, коли спочатку до тебе всі сидять спинами, потім хтось натискає кнопку... Мене врятувало те, що першим до мене повернувся Олександр Пономарьов - і я змогла трохи розслабитися. Весь свій День народження я провела на знімальному майданчику: приїхала о 8 ранку, а на сцену вийшла майже о десятій вечора, але участь у шоу - це відмінний подарунок на свято. Взагалі, подібне святкування стає для мене традицією, адже своє 18-річчя я зустріла на записі новорічного концерту. Після того, як я вибрала своїм тренером Валерію, всі кинулися до мене з питанням: як же так - я ж конкуруватиму з Іваном Березовським? Нічого в цьому немає страшного, ми вже разом брали участь у багатьох конкурсах і протистояли один одному. Адже це відбувається лише на сцені, а в житті ми разом, і що б не сталося, ми один одного підтримуватимемо”.

Таня родом з Костополя. У дитинстві серед захоплень дівчини були гра на фортепіано та легка атлетика, і коли довелося зробити остаточний вибір, вона без вагань обрала музику. З 6 років артистка брала участь у концертах, приурочених до Дня міста, а в 11-річному віці вперше заспівала на великій сцені в дуеті з Євгенією Власовою у телевізійному шоу “Хочу бути зіркою”. Саме тоді Тетяна вирішила зробити ставку на вокал, хоча збиралася стати професійною піаністкою.

У 2010 році вокалістка зайняла друге місце на конкурсі “Нова хвиля” в Юрмалі, вважає цей результат своєю найбільшою перемогою на сьогоднішній день. Звичайно, Таня здобуває вищу музичну освіту - навчається на четвертому курсі Київського інституту музики ім.Р.М.Глієра. Останні три роки живе у Києві: спочатку почувалася некомфортно у великому місті, але тепер вважає його найкращим у цілому світі.

03.02.2012



Рівне-Ракурс №10 від 03.02.2012p. 
На головну сторінку