Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №566 від 30.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Заручники негоди

Буревій: не витримали навіть дуби

Буревій: не витримали навіть дуби

Більше 100 населених пунктів залишилися без світла на ранок 27 серпня. Такі наслідки буревію, який пройшовся багатьма районами Рівненської області. Через сильні пориви вітру, шквали, грози та град спрацювала система захисту ліній електропередач, тому населені пункти залишилися без світла. Серед найбільш постраждалих - Зарічненський, Володимирецький, Костопільський, Здолбунівський та Рівненський райони.

На місце відразу виїхали бригади енергетиків, була задіяна спецтехніка. Необхідне обладнання, яке мали замінити, везли зі складів Рівного та Сарн.

У Рівненському, Костопільському та Сарненському районах негода повалила десятки дерев, пошкодила лінії електропередач та поривами вітру зірвала покриття у десятках житлових будинків. Найбільше стихія вирувала у селищі міського типу Клевань Рівненського району. У самому центрі містечка декілька багатовікових дубів повиривало із корінням та повалило на центральну вулицю і житлові будинки.

За допомогою спецтехніки рятувальники МНС швидко звільнили автодорогу. Дерева, що впали на житлові будинки, рятувальники розрізають бензопилами та стягують із покрівель потужним краном. На одній із вулиць Клеваня дерево перекрито вхід до будинку, в якому знаходилася літня жінка майже усю ніч. На щастя, вона не постраждала.

30.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 30.08.2012p. 
На головну сторінку