Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №570 від 27.09.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Визначилися

Перший заступник буде!

Посаду першого заступника міського голови Рівного таки затвердили. На останній сесії міської ради тридцять чотири депутати проголосували за введення п’ятого зама.

Тож, у разі обрання мера Рівного Володимира Хомка до Верховної Ради, господарськими питаннями у місті займатиметься після призначення нині діючий керівник підприємства “Рівнегаз” Петро Дубас.

- Події можуть розгортатися по-різному, але якщо я піду до парламенту, мені потрібно, щоб справами міста займалася досвідчена людина, яка не боїться посади такого рівня, - зазначає міський голова. - Я говорю безпосередньо про Петра Дубаса, і для мене важливо, щоб саме така людина працювала на благо міста.

Голосування за введення цієї посади пройшло не настільки бурхливо, як думалося, але й не так гладко, як хотілося б. Зокрема, депутат Рівнеради Марія Конощук зазначила, що це питання є неактуальним на сьогодні, адже народним депутатом стають лише після обрання. І якщо Володимира Хомка оберуть, то він матиме ще місяць часу на скликання позачергової сесії, де б прийняли відповідні зміни щодо посади першого заступника.

А от депутат від ВО “Свобода” Олексій Бучинський зазначає, що в роздруківці поіменного голосування написано, що він проголосував “за” введення посади першого заступника, хоча він у той момент знаходився біля мікрофону і ніяк не міг проголосувати. З цього приводу свободівець попросив переголосувати за це питання і висловив недовіру голосуванню. Та міський голова не зреагував на звернення. Хоча варто зазначити, що коли виникала недовіра до результатів голосування з інших питань, депутати переголосовували по декілька разів. На запитання Олексія Бучинського, чому ж цього разу міський голова не хоче ставити питання на переголосування, Володимир Хомко відповів: “Тому, що я ставлюся до вас предвзято”. А для отримання відповіді попросив звернутися до нього письмово.

27.09.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2012p. 
На головну сторінку