Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №572 від 12.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відкриваючи завісу

Секрет щастя рівнянки та індійця

Секрет щастя рівнянки та індійця

Яскравим прикладом іноземця, що повністю адаптувався до всіх реалій українського життя, є Меф Мохсінхан Юнусхан з Індії. У серпні цього року в Управлінні державної міграційної служби України в Рівненській області він отримав посвідку на постійне проживання в Україні.

Зараз індієць живе і навчається в Україні, має дружину і омріяну донечку - майбутнє видається безхмарним і щасливим.

…Це було кохання з першого погляду. Вони зустрілися у Тернополі під час навчання в медичному університеті 2007 року. І хоча Мефу зараз важко пригадати, чим саме сподобалася темноволоса україночка, але вона одразу запала йому в серце.

Народився Максим, так його називає дружина, в місті Джодхпур штат Раджастан. Після закінчення школи приїхав в Україну здобувати вищу освіту. З дитинства мріяв стати лікарем, тому вибір зупинився на медичному університеті. Закінчив Тернопільський державний медичний університет ім.І.Я.Горбачевського, за спеціальністю лікар сімейної медицини. Дружина Тетяна рівнянка, студентка 5-го курсу стоматологічного факультету. У 2010 році після кількох років залицянь вони вирішили поєднати свої долі. Незабаром у них з’явилася донечка Софійка. Для кращого розуміння Мохсінхан пройшов курс з вивчення української мови. Він не тільки добре розмовляє українською, але й призвичаївся до тутешніх традицій, звичаїв і навіть кліматичних умов. На відміну від тропічного муссоного індійського клімату український помірний пану Мефу дозволяє почуватися комфортно. На запитання: “Що найбільше Вам подобається в Україні?” - відповідає: “Люди, умови життя”. За час перебування в Україні жодних непорозумінь з українцями не виникало. Вірить, що своє майбутнє знайде в Рівному, планує працювати лікарем разом з дружиною.

Два рази на рік Мохсінхан відвідує своїх рідних в Індії. Щоразу, коли повертається в Україну, на нього чекає дружина з донькою.

Відома індійська пара Темульджі й Наріме Бхінаджі увійшли в світову історію як пара, що прожила разом у любові і злагоді рекордну кількість років - 87. Магічний секрет щасливого шлюбу - взаєморозуміння та згода у вирішенні багатьох проблемних питань. Саме цей секрет у своєму подружньому житті використовує україно-індійська пара з Рівного. Вони не лише планують перевершити рекорд, а й стати взірцем для всіх інтернаціональних сімей в Україні.

12.10.2012Людмила ПШЕБІЛЬСЬКА



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2012p. 
На головну сторінку