Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №573 від 18.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Офіційно

Настав час останнього “УДАРу” за “Батьківщину”

Партія “УДАР” Віталія Кличка зняла свого кандидата від своєї партії на користь лідера виборчих перегонів по округу № 153 кандидата від Об’єднаної опозиції “Батьківщина” Юрія ВОЗНЮКА!

Відповідно до рішення з’їзду, який відбувся у Києві в неділю 14 жовтня, Партія “УДАР” Віталія Кличка оприлюднила заяву про зняття частини кандидатів у мажоритарних округах на користь колег по опозиції заради перемоги над кандидатами-висуванцями від влади.

У заяві політичної партії “УДАР” сказано:

Партія “УДАР” заради перемоги і формування демократичної більшості у парламенті нового скликання та відсторонення від влади Партії регіонів, провівши переговори щодо ситуації в одномандатних округах з ВО “Батьківщина”, заявляє:

- Для того, щоб в мажоритарних округах на виборах до Верховної Ради не перемогли представники влади, “УДАР” і ВО “Батьківщина” повинні зробити все від них залежне.

- ВО “Батьківщина” пристала на позицію партії “УДАР” щодо визначення єдиних кандидатів у мажоритарних округах за підсумками незалежних соціологічних досліджень і оцінки рівня підтримки кандидатів громадянами, а також їхніх перспектив об’єднати голоси виборців і перемогти представників Партії регіонів та її сателітів.

- Усвідомлюючи свою відповідальність перед українським народом та своїми виборцями, від партії “УДАР” на користь кандидатів від “Батьківщини” свої кандидатури знімають 26 висуванців.

По виборчому округу № 153 (Рівненський, Гощанський, Корецький, Острозький райони, м.Острог і частина м.Рівного), відповідно до результатів соціологічного опитування, на користь кандидата від ВО “Батьківщина” Юрія Вознюка свою кандидатуру зняв висуванець від “УДАРУ” Бірюков Олександр Геннадійович.

Відтак, кандидата у народні депутати від Об’єднаної опозиції “Батьківщина” Юрія Вознюка на сьогодні підтримують ВО “Свобода” Олега Тягнибока і партія “УДАР” Віталія Кличка.

18.10.2012Ярина МІЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 18.10.2012p. 
На головну сторінку