Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №573 від 18.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Звернення до виборців

Я, Валентин Кирилюк, кандидат у народні депутати на виборах до Верховної Ради України по 152-му виборчому округу завжди відстоюю принципи чесної політичної конкуренції, а тому висловлюю своє обурення фактами “брудної” цьогорічної парламентської кампанії. Я підтверджую заяву Об’єднаної опозиції, партій “Свобода” та “Батьківщина”, висловлену лідером обласної організації партії “Батьківщина” Юрієм Прокопчуком, що кандидат у народні депутати Олег Червонюк є кандидатом від Партії регіонів, яка ставку робить саме на нього. Підтвердження цьому, як і заявив Прокопчук, є те, що основним піарником кампанії Олега Червонюка є людина, яка багато років поспіль очолювала передвиборчі штаби Партії регіонів на Хмельниччині і була довіреною особою Віктора Януковича по Хмельницькій області під час останніх виборів Президента України.

Це стало однією з основних причин - чому Олег Червонюк не балотується по Хмельницькому, де зосереджений його основний бізнес, і де реально мешкає вся його родина, а значить і він, фактично. Якою б не була його сьогоднішня формальна прописка. На відміну від цього кандидата, я уже понад 20 років проживаю у Рівному, і все життя прожив на Рівненщині.

Більше того, відомо, що рівненське підприємство Льонокомбінат, яке належить О.Червонюку також юридично зареєстроване у Хмельницькому і саме там, а не у Рівному, сплачує усі свої податки.

Не виключаю, що саме його передвиборчий штаб є автором більшості брудних публікацій та провокацій під час нинішньої передвиборчої кампанії у Рівному. Підтвердженням цьому, зокрема, слугує безпідставна заява Червонюка про те, що Юрій Прокопчук, начебто, сприяв викраденню чотирьох стратегічних бомбардувальників під час проходження військової служби в ЗСУ. Це - наклеп. Такій відвертій і брудній брехні не повірить жодна нормальна людина.

Переконаний, що так само люди не повірять і марним спробам О.Червонюка - відхреститися від своєї співпраці із Партією регіонів, ставлеником якої він і є на цих виборах.

18.10.2012З повагою, Валентин КИРИЛЮК



Рівне-Ракурс №10 від 18.10.2012p. 
На головну сторінку