Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №582 від 20.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Без мера і трьох голів

Віктор Янукович звільнив трьох голів райдержадміністрацій на Рівненщині. Відповідні розпорядження Президент України підписав наприкінці минулого тижня.

Без посад залишились Іван Власик - голова Рокитнівської районної державної адміністрації, Олег Бернацький - голова Радивилівської адміністрації та Борис Дицяк - голова Корецької райдержадміністрації. У розпорядженнях Президента України, які вже з’явились на сайті глави держави, причини звільнень чиновників не повідомляються. Окрім цього, Кузнецовська міськрада проголосувала за припинення повноважень голови Сергія Анощенка

За таку пропозицію фракції “Свободи” проголосували 28 із 29 присутніх у сесійній залі обранців.

Нова аптека

У Костополі буде аптека для постраждалих від аварії на ЧАЕС.

Працюватиме для пільговиків товариство “Рівнефармація”. Окрім того, Костопільська райстоматполіклініка забезпечуватиме осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, безоплатним та пільговим зубопротезуванням.

“Бурштиновий шлях”

Саме під такою назвою на Рівненській АЕС мають запрацювати FM-радіостанція. Радіопростір охоплюватиме Кузнецовськ, Володимирецьк та Маневичі Волинської області, які також входять у зону спостереження атомної станції. Наразі визначаються з приміщенням під радіостанцію та уточнюють, яке обладнання необхідне. Окрім цього, “Бурштиновий шлях” буде також задіяний у системі аварійного сповіщення населення.

“Рівнегаз” частково Фірташа

30% акцій ПАТ по газопостачанню та газифікації “Рівнегаз” відтепер належать Дмитру Фірташу. Адже АМКУ надав дозвіл ПрАТ “Газтек” вищезазначеного бізнесмена на придбання акцій, що забезпечує перевищення 25% голосів у вищому органі управління товариства.

Зазначимо, раніше “Газтек” придбав на Східно-Європейській фондовій біржі 7,6% акцій “Рівнегазу” за 1,3 млн. гривень.

ПАТ “Рівнегаз” займається експлуатацією систем газопостачання, їх проектуванням. У його склад входять головне і дочірнє підприємства, 9 управлінь з експлуатації газового господарства, 10 газових відділів, Костопільська газонаповнювальна станція.

“Моя новорічна іграшка”

Чиновники і правоохоронці купуватимуть іграшки на ялинки міста, зроблені руками дітей-сиріт Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату. Їх купуватимуть голова облдержадміністрації, голова обласної ради та їх заступники, а також керівництво прокуратури, митниці, податкової адміністрації, фінансової інспекції, УСБУ, УМВС, ТУ МНС. Натомість за гроші, зібрані у рамках акції, дітям-сиротам придбають необхідні речі. До того ж вихованці інтернату матимуть можливість вибирати покупки самостійно.

20.12.2012



Рівне-Ракурс №10 від 20.12.2012p. 
На головну сторінку