Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №582 від 20.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Небезпека

Дитячі розваги ледве не закінчилися трагедією

У селі Копитків Здолбунівського району шестирічний хлопчик, ковзаючись по проїжджій частині, потрапив під колеса маршрутного таксі.

- До лікарні дитина потрапила із підозрою на пошкодження внутрішніх органів. Після ретельного комплексного обстеження та кількох проведених днів у медзакладі дитину відпустили додому, - коментує дитячий хірург Здолбунівської ЦРЛ Володимир ОЛІЙНИК.

- Водій маршрутки сполученням “Рівне-Новосілки” намагався уникнути зіткнення і пригальмував, коли побачив хлопчика, - розповів старший державтоінспектор ВДАІ Здолбунівського РВ Олександр СІСТУК. - Він з’їхав на узбіччя і зупинився, однак дитина таки потрапила під передній бампер транспортного засобу.

Окрім потерпілого хлопчика, у сім’ї виховується ще четверо дітей. Батьки час від часу заглядають у чарчину, саме тому за дитиною нікому доглядати.

- Їздити по проїжджій частині на санчатах або лижах не можна, бо це може призвести до аварії, - розповідає 13-річний здолбунівчанин Віктор, який проводить час разом із товаришем на ковзанці у центрі міста.

Співробітники міліції звертаються до батьків із проханням слідкувати за своїми дітьми у зимову пору, адже небезпечні розваги можуть призвести до невиправних наслідків.

20.12.2012



Рівне-Ракурс №10 від 20.12.2012p. 
На головну сторінку