Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №583 від 27.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спідвей

Рівненський спідвейний клуб “МІR” виступатиме у російській та польській лігах

Чудовий новорічний подарунок підготував рівненський клуб “МІР” всім прихильникам спідвею. Наша команда у сезоні 2013 року виступатиме одразу у двох лігах - російській та польській.

22 грудня автомобільний клуб “МІR” святкував своє 20-річчя. З цієї нагоди в офісі клубу зібралися діючі спортсмени спідвейної команди, представники преси та директор колективу Сергій Григорович Пелешок, який урочисто привітав своїх однодумців зі знаменною датою та підвів підсумки діяльності клубу за такий значний період.

На День народження клубу хороші новини отримали усі прихильники спідвею. У Рівному в сезоні 2013 року клуб “МІР” виступатиме одразу у двох чемпіонатах - Російському та Польському.

У Російській лізі зустрічі між ро сійськими колективами йтимуть до заліку Командного чемпіонату, а гонки за участю рівненського “МIRу” - до заліку Кубка Володимира Івановича Корнєєва.

За словами Сергія Пелешка, команда в основному комплектуватиметься рівненськими гонщиками, особливо враховуючи той факт, що у сезоні 2013 в Російському чемпіонаті діятиме заборона виступів легіонерів.

Щодо виступів у Польській лізі, то клуб отримав умовну ліцензію і після улагодження дрібних формальностей повинен отримати офіційне підтвердження щодо участі у чемпіонаті наших західних сусідів. Для більшої конкурентоспроможності у Польсь кій лізі команда підсилюватиметься досвідченими гонщиками, які могли б виконувати функцію граючих тренерів і передавати свою майстерність, а також підтягували б до свого рівня нашу молодь.

Тому на всіх любителів спідвею в новому році чекатиме велика кількість змагань. А ось якими будуть виступи наших гонщиків, покаже час.

27.12.2012



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2012p. 
На головну сторінку