Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №615 від 08.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Притон

Наркотики, алкоголь і сім’я - речі несумісні

Рівнянин влаштував із квартири притон для наркоманів, а вчиняв він так тому, що й сам із 2007 року вживає наркотики. І хоча батько двох неповнолітніх дітей робив кілька спроб вилікуватися і позбутися вбивчої звички, проте згодом знову брався за старе…

Через потяг до наркотиків Юрій втратив родину: дружина стомилася боротися з пагубною пристрастю 36­річного чоловіка, адже той, окрім всього, ще й зловживав спиртними напоями, ніде не працював і не надто переймався сімейними турботами. І хоча подружжя поки що не зважилося на розірвання шлюбу, Тетяна все ж оселилася з дітьми в іншій квартирі. Вона час від часу заходила до Юрія, однак, зазвичай, той перебував у колі таких, як і сам, любителів алкоголю й наркотиків.

Одного дня Юрія та його дружків і застали “на гарячому” правоохоронці. У ході досудового та судового слідства було встановлено, що в квартирі одного з багатоповерхових будинків на вулиці Клима Савури часто збиралися любителі гострих відчуттів. В алкогольно­наркотичному дурмані вони проводили свій час. Користуючись набором медичних препаратів, ін’єкційні наркомани самотужки виготовляли наркотичні засоби. Так, під час обшуку в помешканні було виявлено посуд, шприци з наркотичною речовиною, а сам господар та його гості перебували у стані наркотичного дурману, що і підтверджено медичною експертизою.

Рівненський міський суд визнав Юрія вин­ним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 317 (надання приміщення для незаконного виготовлення та вживання наркотичних речовин) КК України. Суд врахував те, що чоловік до кримінальної відповідальності не притягувався, і замінив строк у три роки позбавлення волі на більш м’який ­ умовне відбування покарання впродовж цього ж терміну.

08.08.2013Олександр ХАРЕЧКО



Рівне-Ракурс №10 від 08.08.2013p. 
На головну сторінку