Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №621 від 19.09.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Поради психолога

Як ми самі вибираємо, чим хворіти

Хвороби органів Вдихуване повітря означає оновлення. Що видихається - повернення відпрацьованої енергії у всесвіт. Тому, якщо проб­леми з диханням виникають при вдиху, то це може означати неприйняття нового життєвого досвіду. На видиху - це неможливість відпустити старий досвід.

Хвороби шлунка означають, що ми чогось не перетравлюємо в собі. Виразка шлунка вказує на те, що ми себе поїдаємо. До речі, буває, що після походу в гості дітей починає нудити. Це може пояснювати лукавість господарів. Діти дуже точно відчувають, коли хтось поводиться з ними неприродно, думає одне, а говорить інше. Між іншим, подібне відбувається і в дорослому житті.

Хвороби або переломи рук

Зазвичай руки - це діяльне продовження думок. Вважається, що правою рукою ми даємо, а лівою - одержуємо. Тобто, якщо у вас проблеми з правою рукою, то ви чогось не хочете робити або давати. Проблеми з лівою - не хочемо чогось приймати або одержувати.

Проблеми з ногами

Ноги - це наша здатність до руху. Тому переломи або пошкод­ження ніг найчастіше свідчать про те, що ми не хочемо кудись рухатися.

Пам’ятайте, що хвороба - це можливість чомусь навчитися і вирости духовно.

Розповім одну історію, яку повідав знайомий лікар-реаніматолог.

Одного разу його вчитель-професор - світило реаніматології - захворів. Лікарі, які його оглядали, сказали, що надії на благополучний результат, на жаль, немає. Запропонували госпіталізувати. Він відмовився і залишився вдома. Потім він викликав свого учня і попросив його про декілька несподіваних послуг: принести екзотичних фруктів, організувати танець голих дівчат і інші дивності. Тобто, він замовив все те, чого йому хотілося. Учень здивувався, але задовольнив всі дивні прохання професора. У підсумку, через деякий час професор видужав і прожив ще багато років.

Отже, якщо у вас нічого не виходить, то просто задумайтеся, що вам не вистачає у вашому житті, що вам хочеться, і постарайтеся це втілити в життя. Можливо, тоді ви повернетеся до повноцінного життя.

Проте хочу попередити, якщо ви захворіли серйозно, не варто нехтувати зверненням до лікарів. Спробуйте використовувати медикаментозне і психологічне зцілення в комплексі. Тим паче, що більшість лікарів так само вкладають у лікування душу, усвідомлюючи це чи ні.

(Продовження. Початок у номері 36,37)

19.09.2013



Рівне-Ракурс №10 від 19.09.2013p. 
На головну сторінку