Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №640 від 23.01.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наркопритон

Викрито нарколабораторію

Викрито нарколабораторію

Житель обласного центру 39­річний Олександр влаштував у підвальному приміщенні справжню лабораторію з виготовлення наркотиків. Окрім того, чоловік збував та систематично надавав приміщення для вживання наркотичних та психотропних речовин іншим особам.

Працівники міліції отримали інформацію, що чоловік займається виготовленням та збутом наркотиків. Певний час тривали заходи по перевірці інформації. Оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського міського відділу міліції з’ясували, що Олександр, спілкується з обмеженим колом осіб і сторонніх до себе не запрошує.

Господар розповів правоохоронцям, що сам уже більше п’ятнадцяти років вживає наркотичні засоби. Він і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотиків. Тепер же просто у підвалі будинку влаштував нарколабораторію.

­ З підвального приміщення було вилучено цілий арсенал усіляких пристосувань та різноманітних кислот, це ємкості, пляшки, тюбики, колби, шприци, реактиви та інше, ­ зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Руслан Мельник. ­ Усе вилучене направлено на дослідження до Науково­дослідного експертно­криміналістичного центру. Експерти досліджують призначення та застосування кожної речі.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів або їх аналогів без мети збуту, а також за викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, за організацію або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів відкрито кримінальні провадження.

За даними фактами триває досудове розслідування.

23.01.2014



Рівне-Ракурс №10 від 23.01.2014p. 
На головну сторінку