Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №649 від 27.03.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

КУБОК ФЕДЕРАЦІЙ (МЕМОРІАЛ МОЛЧАНОВСЬКОГО)

Результати 3-4 турів. "Рівес" - ФК "Тинне" - 5:2, АМАКО (Симонів) - СФК "Омеляна" - 1:3, ДЮСШ "Верес" 98 - "Продторгобладнання" - 1:6, ФК "Городок" - "Мізочпродукт" (Мізоч) - 3:1, ФК "Верхівськ" - ФК "Городище" - 6:2, ФК "Обарів" - ФК "Забороль" - 2:1, ФК "Обарів" - "Рівес" - 0:4, ФК "Забороль" - "Мізочпродукт" (Мізоч) - 1:1, ДЮСШ "Верес" 98 - ФК "Верхівськ" - 1:1, АМАКО (Симонів) - ФК "Городок" - 1:1, "Продторгобладнання" - ФК "Тинне" - 4:1, СФК "Омеляна" - ФК "Городище" - 1:1.

У Меморіалі Молчановського, який спільними зусиллями проводять Рівненські міська та районні федерації, зіграно вже чотири тури. І про явного фаворита зараз говорити годі - усі команди вже встигли втратити очки, тому боротьба за перемогу в турнірі обіцяє бути запеклою.

Симонівськке АМАКО, яке після двох турів очолювало турнірку, в суботу спочатку поступилося СФК “Омеляна”, а в неділю лише у нічию звело гру з ФК “Городок”. До речі, городецькі футболісти поки що залишаються єдиними, хто на Меморіалі не відчув гіркоти поразки - дві перемоги та дві нічиї.

У свою чергу, минулорічний переможець турніру - СФК “Омеляна” - у недільній грі не зміг здолати опір ФК “Городище” і за результатами чотирьох турів ділить 4-7 місця з ФК “Верхівськ” та АМАКО.

А на вершині турнірної таблиці - “Продторгобладнання” та “Рівес”. Наскільки довго - отримаємо відповідь уже найближчої суботи, коли ці колективи зійдуться в очній дуелі в п’ятому турі.

ОДЕК ТА ПРОФЕСІЙНИЙ ФУТБОЛ - РЕЧІ ПОКИ ЩО НЕ СУМІСНІ…

На сайті ФК ОДЕК (Оржів) з’явилася офіційна інформація щодо можливої участі представника Рівненщини у всеукраїнських професійних футбольних змаганнях. Точніше, йдеться про відмову від таких змагань:

Керівництво футбольного клубу "ОДЕК" остаточно визначилося з питанням щодо заявки (незаявки) команди в Другу лігу ПФЛ. Як повідомив президент ФК "ОДЕК" Мирон Чернецький, оржівський колектив відкликав свою заявку на проходження відповідної атестації. Таким чином, у сезоні-2014 оржівці змагатимуться лише в аматорських турнірах - чемпіонаті та Кубку України, а також чемпіонаті та Кубку області, де боротимуться за найвищі місця.

Нагадаємо, для участі у професійній лізі клубу "ОДЕК" довелося б не лише суттєво збільшити бюджет на безпосередньо змагання, але й здійснити недешеву реконструкцію стадіону. Однією з умов атестації є глядацькі трибуни з пластиковими сидіннями на тисячу місць, а також роздягальні, суддівські кімнати і таке інше, чого в Оржеві немає.

27.03.2014



Рівне-Ракурс №10 від 27.03.2014p. 
На головну сторінку