Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №650 від 03.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вирок без змін

Катюгам по заслугам

Раніше судимий 31­річний житель м. Києва та його 28­річна співмешканка з корисливих мотивів вчинили ряд розбійних нападів та два умисні вбивства. Своїми жертвами вони обирали людей похилого віку та беззахисних жінок.

Так, у м. Києві та Київській області підозрювані вчинили розбійні напади на двох жінок, яких обманом заманили у безлюдні місця та, погрожуючи насильством, забрали гроші, мобільні телефони, інші особисті речі на загальну суму близько 6 тис. грн.

У помешкання наступної жертви, 83­річної бабусі, вони потрапили під виглядом квартиронаймачів. Напали на стареньку та задушили, після чого незаконно заволоділи її речами на загальну суму більш як 2,5 тис. грн.

Маючи намір продов­жити свою злочинну діяльність, спільники разом приїхали у с. Тинне в Сарненському районі Рівненської області. Тут проживала родичка жінки ­ двоюрідна бабуся. Щой­но зайшли до будинку, відразу почали душити її руками і хусткою, а потім ще й нанесли удар по голові сокирою. З будинку забрали 800 грн. та 5 ювілейних медалей.

Правоохоронці затримали зловмисників у місті Рівне у найманій квартирі, де ті тимчасово оселились. Досудовим та судовим слідством вину останніх у вчиненні вбивств, розбоїв та шахрайства повністю доведено. Вироком Сарненського районного суду чоловіка засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна, його спільниці призначено покарання згідно із цим вироком у вигляді позбавлення волі строком на 14 років з конфіскацією майна. Також задоволено цивільні позови потерпілих про відшкодування матеріальної шкоди на загальну суму більш як 20 тис. грн. Згідно з ухвалою Апеляційного суду Рівненської області, вирок суду першої інстанції залишено без змін, а апеляційні скарги засуджених ­ без задоволення.

03.04.2014



Рівне-Ракурс №10 від 03.04.2014p. 
На головну сторінку