Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №654 від 30.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Небезпечні ігри

Пустощі ціною в 9 тисяч

У Рівному школярка, кидаючи пакети з водою з дев’ятого поверху, розбила лобове скло у автомобілі. Матеріальний збиток, завданий власнику, становить близько 9000 гривень.

37-річний рівнянин Павло повідомив правоохоронців, що в Рівному в дворі будинку по вулиці Соломії Крушельницької невідомі особи пошкодили лобове скло його автомобіля “Volkswagen”. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Рівненського міськвідділу міліції. Під час огляду місця злочину та опитування свідків вони з’ясували, що правопорушницею виявилася неповнолітня дівчинка.

До 11-річної Анастасії в гості завітали її подруги Єва та Ірина. Дітки вирішили розважитися та, набравши три пакети води, добавили туди майонезу й вийшли на балкон. Першою пакет до низу жбурнула Анастасія. Він і впав на припаркований поблизу під’їзду автомобіль, пошкодивши його. Після цього дівчатка злякалися й повернулися до кімнати.

Відкрито кримінальне провад­ження за умисне пошкодження майна.

- Дівчинка ще не досягла віку, з якого настає кримінальна відповідальність, тому не зможе відчути за вчинене покарання у повній мірі, - зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. - Проте її батьків буде притягнуто до адміністративної відповідальності за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей. Окрім того їм доведеться компенсувати власнику авто завданий матеріальний збиток.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Рівненського міськвідділу нагадують батькам, що саме відсутність належної уваги та необізнаність дітей призводять до неприємних ситуацій та нещасних випадків.

30.04.2014



Рівне-Ракурс №10 від 30.04.2014p. 
На головну сторінку