Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №660 від 12.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наркотики

Припинили діяльність чергового “наркопритону”

Завдяки наполегливій роботі працівників сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Рівненського міськвідділу міліції, з початку року в обласному центрі викрито та припинено діяльність восьми “наркопритонів”.

Нещодавно правоохоронці встановили, що 26-річний раніше судимий рівнянин Сергій надавав власне помешкання на вулиці Грушевського для виготовлення та вживання психотропних речовин. Чоловік перебував на обліку як наркозалежний. Сергій разом зі своїми товаришами 36-річним Віталієм та 24-річним Андрієм виготовляли сильнодіючий і високотоксичний наркотик дезоморфін (в народі більш відомий як “крокодил”). Тут же вони і вживали щойно виготовлений дурман. Вину зловмисник визнає та зізнається, що систематично вживав та надавав “горе-товаришам” власне помешкання для злочинної діяльності.

Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за організацію або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За такий злочин чинним законодавством передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до п’яти років.

З квартири було вилучено приладдя та препарати для виготовлення дурману, шприци і залишки наркотичної речовини. Усе вилучене направлено на дослідження у НДЕКЦ при УМВС. Триває досудове розслідування.

12.06.2014



Рівне-Ракурс №10 від 12.06.2014p. 
На головну сторінку