Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №662 від 26.06.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відпочинок

Діти завжди в центрі уваги!

Діти завжди в центрі уваги!

Літо - гаряча пора відпусток. Тож мимоволі постає питання: а як забезпечити хороший відпочинок нашим дітям, які з нетерпінням чекають цей теплий сезон канікул?

Тож щороку питання безпечного відпочинку та оздоровлення дітей в таборах під час літніх канікул не втрачає актуальності. Адже, відправляючи дітей до дитячого оздоровчого закладу, батьки сподіваються на те, що відпочинок буде не лише корисним - зміцнить здоров’я дитини, сприятиме набуттю яскравих вражень, духовному збагаченню, а й безпечним. Саме тому, крім оздоровчих та розважальних програм, особлива увага керівництвом оздоровчих закладів приділяється питанню безпеки дитини.

Рівненщина багата на мальовничу природу: ліси, ріки, озера, чарівні краєвиди. В одному з таких чудових куточків поблизу райцентру Гоща розмістився, в зелені затишного листяно-хвойного лісу, дитячий заклад оздоровлення та відпочинку санаторного типу „Агатівка”.

Саме туди і потрапила днями методист обласного методичного кабінету БЖД населення Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Рівненської області, щоб долучитися до проведення заходів з БЖД, зокрема вікторини на знання правил безпечного відпочинку. Тема викликала неабияку зацікавленість у дітлахів, вони ставили безліч питань з безпеки життєдіяльності. Також школярам було продемонстровано короткометражні та мультиплікаційні фільми з даної тематики, а наприкінці їм роздали пам’ятки і брошури з корисною інформацією про дії населення у різних надзвичайних ситуаціях.

Мета кожного подібного заходу - привернути увагу школярів до безпеки життєдіяльності, попередити та вберегти їх від біди. Маємо надію, що знання правил безпечної поведінки стануть дітям у пригоді в разі загрози їх життю чи здоров’ю.

26.06.2014Інна Сливінська



Рівне-Ракурс №10 від 26.06.2014p. 
На головну сторінку