Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №664 від 10.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

"Ліга чемпіонів"

Завершився груповий етап в обласній “Лізі чемпіонів” - чемпіони районів та міст Рівненської області протягом двох місяців визначали октет найсильніших команд області, які у вересні в матчах play-off визначать переможця цього турніру. До наступного етапу потрапили переможці та другі команди відбірних груп. Тож у двоматчевих протистояннях “вдома - на виїзді” зустрінуться: “Колос” (Кричильськ) - “Моноліт” (Кузнецовськ), “Горинь” (В. Цепцевичі) – “Славія” (В. Омеляна), ФК “Крупець” - ФК “Синів-Гоща” та “Олімп” (Підлозці) - “Мізочпродукт”. Перші чвертьфінальні матчі відбудуться 6 вересня на полях команд, що вказані першими, ігри-відповіді - 13 вересня.

Жіночий футбол

4-6 липня в м. Лоано (Італія) пройшов фінальний раунд літнього Кубка Європи з футболу серед дівчат віком до 14 років, участь в якому, в складі збірної команди України, взяли вихованці ОСДЮШОР Катаріна Завацька та Єлизавета Домуховська (тренер - Ірена Хомик).

Право участі у фінальному раунді команда України здобула, пройшовши в червні цього року відбірковий раунд у м. Ізмір (Туреччина), де суперниками наших дівчат були команди Молдови, Нідерландів, Болгарії, Латвії, Туреччини, Швеції та Румунії.

Перемігши команди Молдови та Болгарії з рахунками 3:0 та поступившись команді Румунії 1:2, українки посіли друге місце у відбірковій підгрупі, здобувши путівку до фінального раунду.

У фінальному раунді, матчах на виліт, зустрілися 8 кращих команд України, Росії, Іспанії, Сербії, Словенії, Румунії, Швейцарії та Польщі.

Цікаво, що в подальшому українки перемог­ли всіх суперників з однаковим рахунком - 2:1. У чвертьфіналі вони перемог­ли росіянок, у півфіналі - іспанок. А завершили переможний похід, здолавши у фінальному матчі опір одноліток з Польщі.

10.07.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 10.07.2014p. 
На головну сторінку