Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №666 від 24.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чемпіонат області

"ОДЕК" ЗАВЕРШИВ ПЕРШЕ КОЛО НА ЧОЛІ ТУРНІРНОЇ ТАБЛИЦІ

Перша ліга. Пропущена гра 7 туру. 16 липня. “Маяк” (Сарни) – “ОДЕК” (Оржів) – 0:2.

Голи: Газицький (34), Савицький (62).

Нарешті остаточно завершилося перше коло в першій обласній лізі. Останнім матчем першої половини чемпіонату стала зустріч у Сарнах двох лідерів змагань – місцевого “Маяка” та гостей із Оржева. Перемога у цій зустрічі кожній із команд дозволяла на проміжному фініші очолити турнірну таблицю, а нічийний результат призвів би до того, що одразу три колективи – “ОДЕК”, “Маяк” і ФК “Гоща-АМАКО” - мали б однакову кількість очок.

Правда, справжньої боротьби на полі не вийшло. Оржівська команда зараз перебуває на піку форми і цього разу просто “не помітила” суперника, забивши в кожному із таймів по м’ячу. До речі, гол Віктора Газицького дозволив йому очолити бомбардирську гонку. Зараз у форварда “ОДЕКа” - сім точних ударів.

Цікаво, що гра між “Маяком” та “ОДЕКом” стала третьою за останній час – до цього двічі команди зустрічалися в матчах чемпіонату України серед аматорів. Нагадаємо, що в Оржеві у першій зустрічі було зафіксовано нульову нічию, а ось у Сарнах “ОДЕК” на останній хвилині “вирвав” перемогу. Ось і цього разу оржівський клуб вернувся із Сарн зі щитом.

Отримати сатисфакцію сарненчани зможуть через місяць – у фіналі Кубка області, який відбудеться 23 серпня у Рівному, знову зійдуться “закляті друзі” - “Маяк” та “ОДЕК”. Бомбардири: Газицький Вік­тор (ОДЕК) – 7 голів, Козлюк Юрій (ФК “Малинськ”) – 6 (1 з пнеальті), Брикса Віталій (ФК “Малинськ”), Буркалець Олег (ФК “Гоща-АМАКО”) – по 5.

24.07.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 24.07.2014p. 
На головну сторінку