Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №667 від 31.07.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол. Знай наших

Рівненські футбольні професіонали взялися за справу

Не дивлячись на той сумний факт, що жодна команда з Рівненщини не “борознить” простори українського професійного футболу, кілька гравців-повпредів нашої області в складі клубів з інших регіонів розпочали змагатися у новому футбольному сезоні 2014-2015 років на найвищому рівні.

Зокрема, уродженець Млинівщини Володимир Гоменюк у першому турі Прем’єр-ліги вийшов на поле в основному складі харківського “Металіста” та відіграв 90 плюс 2 хвилини, після чого був замінений. Відзначимо, що заміна була “технічною”, адже на той час харків’яни вигравали в луганської “Зорі” - 2:1, і логічно вирішили трішки потягнути час, щоб зберегти потрібний результат.

А ось іншій “рівненській” команді – львівським “Карпатам” - зберегти переможний рахунок у виїзному матчі проти ужгородської “Говерли” так і не вдалося. Львів’яни пропустили другий м’яч на 78-ій хвилині і завершили матч, підписавши “мирову” - 2:2. Вихованець кузнецовського футболу Олег Голодюк провів на полі весь матч і відзначився дальнім ударом під поперечину воріт суперника, який, щоправда, голкіпер “Говерли”зумів парирувати на кутовий. Саме після цього “стандарту” “Карпати” забили вдруге і вийшли вперед. Ще один “рівненський” карпатівець – Амбросія Чачуа – провів на полі годину ігрового часу та був замінений на 60-ій хвилині.

Також розпочалися змагання у чемпіонаті першої ліги України. Зокрема, дебютант змагань - ФК “Тернопіль” - у виїзній грі проти криворізького “Гірника” зіграв унічию. Серед тернополян головний тренер гостей Василь Івегеш особливо відзначив дії вихованця гощанського футболу Віталія Богданова.

Варто також відзначити гол Вадима Мельника, уродженця Сарненського району, який нині захищає кольори чернігівської “Десни”. Щоправда, м’яч нашого земляка, проведений на 59-ій хвилині, не допоміг його команді втримати нічию в гостях – гравці ПФК “Олександрія” забили на шостій(!!!) компенсованій хвилині і, в підсумку, перемогли із рахунком 2:1.

31.07.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 31.07.2014p. 
На головну сторінку