![]() |
№667 від 31.07.2014p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню
Інгредієнти: 0,5 кг гіркого перцю, 1 стакан оцту, 3 ст.л.цукру (з верхом), 2 ч.л. солі, кілька горошин перцю, 1 лавровий листочок.
Маринад: 1 стакан оцту, 3 ст.л.цукру (з верхом), 2 ч.л. солі, кілька горошин перцю, 1 лавровий листочок. Все закип’ятити.
В підготовлені стерилізовані банки викласти перець (воду зцідити), залити гарячим маринадом, закрити кришками.
Через два тижні можна пробувати. Дуже смакує з м’ясними стравами, як наповнювач до піцци та й просто на підсушеному багеті зі шматочком сиру.
Зберігати краще в прохолодному місці 3-4 місяці.
31.07.2014 |
Рівне-Ракурс №667 від 31.07.2014p. На головну сторінку |