Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №676 від 02.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал. Екстра-ліга

І знову – 2:2

4 тур. 26 вересня. “Локомотив” - “СумДУ” - 6:0. 27 вересня. “ЛТК” - “Спортлідер+” - 3:1, “Титан-Зоря” - “Ураган” - 2:2, “Лукас” - “Приват” - 7:4. “Енергія” – “Кардинал-Ровно” – 2:2 (1:1).

Львів: Кардаш - Кордоба, Федюк, Кузь, Стефанків - Павленко, Мих. Грицина, Мик. Грицина, Струк - Кордоба, Радевич,

Рівне: Дєнюжкін - Маринюк, Танський, Басич, Ланко - Фаренюк, Кашуба, Сондак, Ситник - Кручок, Піддубний.

Голи: Мик. Грицина (4), Кузь (32) - Сондак (11), Маринюк (37).

Попередження: Мик Грицина (13), Мих. Грицина (29), Струк (33).

Як і в заключній зустрічі минулого чемпіонату, між цими командами переможця так і не було виявлено, і рахунок абсолютно ідентичний весняному – 2:2. Єдина різниця: у весняному матчі – 2:0 - вели рівняни, а в осінньому - спочатку 1:0, а згодом - 2:1 – львів’яни.

У звітному поєдинку граючі тренери обох команд Максим Павленко та Сергій Піддубний не змогли розраховувати на усіх своїх виконавців. В “Енергії” через дискваліфікацію матч пропускав Віталій Багряк, а в “Кардинала” з цієї ж причини не зіграв Михайло Волянюк.

Домашній матч “Енергія” розпочала потужно. З перших секунд поєдинку Дєнюжкіну неодноразово доводилося вступати в гру і виручати свою команду. Але на четвертій хвилині і він був безсилий. Микола Грицина обіграв суперника і пробив у дальню праву дев’ятку.

Ближче до середини першого тайму “Кардиналу” вдалося вирівняти гру і створювати уже свої моменти біля воріт Кардаша. Згодом одна з атак “Кардинала” на 11-й хвилині гри завершилася успіхом. Після “обрізки” від Струка влучним ударом відзначився Сондак. Кінцівку першого тайму краще провели гості, однак забити їм, як і господарям, у першій 20-хвилинці не вдалося.

Другий тайм краще розпочали господарі. У першій половині другого тайму “Енергія” більше грала першим номером. “Кардинал” при кожній кращій нагоді також йшов вперед. Підняти вболівальників зі своїх місць “енергетикам” вдалося на 33-й хвилині матчу. Вихід львів’ян 3 в 2 завершився влучним ударом Тараса Кузя. Федюк пробив метрів із дев’яти, після чого м’яч зрикошетив прямісінько під добивання Кузю. Ближче до завершення матчу “Кардиналу” вдалося додати у швидкостях і дещо змінити малюнок матчу. Підопічні Сергія Піддубного заграли першим номером, збільшили тиск на ворота Кардаша і таки зрівняли рахунок. Красиву комбінацію влучним ударом завершив Мар’ян Маринюк. На останній хвилині матчу обидва тренери взяли тайм-аут, однак змінити щось у матчі не вдалося нікому. Перше протистояння “Енергії” та “Кардинала” у новому чемпіонаті завершилося бойовою нічиєю з рахунком 2:2.

02.10.2014Петро Мимо



Рівне-Ракурс №10 від 02.10.2014p. 
На головну сторінку