Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №676 від 02.10.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Господині на замітку

Як нетрадиційно використовувати кухонну сіль?

Як нетрадиційно використовувати кухонну сіль?

Сіль - продукт досить корисний в кожному домі. Вона може застосовуватися не тільки на кухні, але і в наведенні порядків. Як саме можна використовувати сіль в повсякденному житті?

Сіль допоможе позбутися від мурашок

Насипте трохи солі при вхідних і балконних дверях. Те ж саме можна зробити на вікнах і в кожному місці, де мурашки можуть проникнути в будинок. Мурахи не люблять сіль, тому для них це буде бар’єр, долати який вони просто відмовляться.

Сіль без зусиль очистить духовку

Сіль завжди повинна бути під рукою, коли ви користуєтеся духов­кою. Якщо пиріг або соус “втече” з форми для запікання, швидко посипте сіллю те місце, куди проникло тісто або соус. Таким чином, у вас нічого не пригорить, а пізніше духовка легко очиститься.

Сіль запобіжить обтікання воску

Якщо замочити нові свічки в дуже солоному розчині на кілька годин, потім їх висушити (не варто запалювати мокрі свічки), то віск з них не буде стікати так швидко, як звичайно, і не залишить плям.

Сіль продовжить життя зрізаним квітам

Трохи солі, доданої у воду з квітами, дозволить букету довше простояти. Для досягнення подібного ефекту можна використовувати і аспірин.

Сіль допоможе позбутися від бур’янів

Швидко і легко ви зможете позбутися від трави, яка росте між тротуарними плитками у дворі. Досить посипати траву сіллю і полити водою.

Рішення для гриля

Посипте полум’я на грилі невеликою кількістю солі, і вогонь не буде занадто високим, тим самим не спалить м’ясо або овочі.

02.10.2014



Рівне-Ракурс №10 від 02.10.2014p. 
На головну сторінку